5G netwerk technologie en chemtrails (chemische sporen)

Vraag: Zijn 5G, de vijfde generatie cellulaire netwerktechnologie, en chemtrails die bestaan uit chemische of biologische middelen die om onduidelijke redenen in de lucht worden achtergelaten door vliegtuigen, erg gevaarlijk?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Estland:

Om door te gaan op wat Saint Germain heeft gezegd, we moedigen altijd evenwicht aan. Je moet erkennen dat er veel samenzweringstheorieën zijn die alleen maar bedacht zijn om de mensen angst aan te jagen voor het onbekende. Angst dat er een kwaadaardige samenzwering is die opzettelijk dingen doet om jullie te schaden. En je zou natuurlijk kunnen zeggen dat wat wij jullie hebben verteld over gevallen wezens, in zekere zin een samenzweringstheorie is. Maar de waarheid die wij jullie vertellen, als je in staat bent om dit op een evenwichtiger manier te benaderen, is dat wij jullie niet vertellen dat je de strijd moet aanbinden met de gevallen wezens; wij zeggen niet dat jullie moeten denken dat elk aspect van het praktische leven door de gevallen wezens wordt gemanipuleerd. Ik wil die chemtrails eigenlijk niet eens bespreken, omdat dit gewoon een illusie is die is gecreëerd en die nu zo vaak verspreid is dat mensen erin gaan geloven. Maar die illusie is alleen maar gewekt om angst onder de bevolking te verspreiden. Het is niet waar.

Wat betreft 5G en andere netwerken, het mag duidelijk zijn dat alles van energie is gemaakt en wanneer je golven met een hoge frequentie projecteert, dan kunnen die een bepaald effect op mensen hebben. Op mensen die heel gevoelig zijn, hebben ze misschien diverse effecten, of het nu 5G of andere vormen van hoogfrequente energiegolven. Zijn. Maar voor de overgrote deel van de bevolking is dit niet iets om je zorgen over te maken. En spirituele mensen moeten hier niet de grootste zorg in hun leven van maken. Gebruik de hulpmiddelen voor spirituele bescherming en richt je dan op je spirituele groei in plaats van dat soort dingen. Er bestaat groot verschil, een heel groot verschil, tussen het lezen van een bepaalde theorie en die theorie mentaal accepteren of zelfs emotioneel, een emotionele reactie van angst, en dan intuïtief te voelen wat dit voor jou betekent. Met andere woorden, het is mogelijk dat de mensen hun intuïtie gebruiken om zich persoonlijk af te stemmen en zich bijvoorbeeld af te vragen of 5G of ander technologie invloed op je uitoefent? Je zou kunnen zeggen dat dit hetzelfde is als een allergie, een fysieke allergie, voor iets hebben. Je kunt het ook intuïtief voelen. Maar je kunt je intuïtie niet gebruiken als je mentaal al in een theorie gelooft, of als je bang bent dat het misschien waar kan zijn, want dan zal je intuïtie niet duidelijk zijn. Je moet dus neutraal blijven. Maar zoals ik zei, voor de meeste mensen is dit niet iets waar zij zich zorgen over hoeven te maken.