Hoe ontstaan de gaten in je aura?

Vraag: De geascendeerde meesters noemden gaten in je drie hogere lichamen met betrekking tot trauma’s. Hoe ontstaan die gaten?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Estland:

Als je naar je aura, je energieveld, kijkt dan kun je dit een beetje als het fysieke lichaam beschouwen, alleen niet zo compact. Als iemand een kogel door je fysieke lichaam schiet, dan ontstaat er een gat in je lichaam. Als ze een groot projectiel afschieten, dan kan dit een groot gat worden. De gevallen wezens, de duistere krachten, proberen een bepaalde impuls, bijvoorbeeld een heel sterke impuls op emotioneel niveau die bestaat uit energie op jou te richten, zodat die letterlijk een gat in je aura maakt. Dit kan alleen als jij een bepaald zelf hebt, een bepaalde overtuiging, dat je hier gevoelig voor maakt, want anders zou het afketsen of gewoon door je heen gaan. Maar in principe gebeurt het op die manier. De gevallen wezens voelen waar jij een kwetsbaarheid hebt zitten, zij exploiteren dat door energie op jou af te sturen die vervolgens een opening in jouw aura, in je energieveld, creëert.

Als je voelt dat je dit hebt, dan kun je natuurlijk oproepen doen aan Aartsengel Michaël voor bescherming, aan Astrea om je los te snijden van banden met de gevallen wezens, van alle haken die zij aan je aura hebben vastgemaakt. Maar je moet ook aan de slag met het gescheiden zelf dat je er in de eerste plaats gevoelig voor heeft gemaakt, zodat de prins van deze wereld niets meer vindt om een gat in je aura te maken.