Aliens of astrale entiteiten?

Vraag: De meesters zeggen dat er geen aliens of andere astrale entiteiten zijn. Er zijn echter mensen die zeggen dat ze aliens hebben ontmoet, en op welk niveau bewustzijn ik dit ook onderzoek, ik kan zeggen of voelen dat zij niet liegen. Schiet mijn onderscheidingsvermogen tekort? En heb ik het niet over het cross-overeffect van mensen die op het astrale vlak kunnen kijken, maar die mensen echt geloven dat zij aliens hebben gezien. Ik ben ervan overtuigd dat die mensen niet liegen over hun ervaring. Ik vraag me alleen af of ik het juiste onderscheid heb, vanwege wat de meesters hebben gezegd over dit onderwerp.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Estland:

In onze leringen hebben we niet gezegd dat mensen die geloofden dat zij buitenaardse ontmoetingen hebben gehad, liegen. In dat opzicht is je onderscheidingsvermogen correct dat zij oprecht geloven dat wat zij gezien hebben, waar is. Maar het idee van het cross-overeffect is dat de vibratie van het materiële rijk en het astrale rijk zo dicht bij elkaar liggen dat mensen soms een manifestatie van het astrale vlak zien, zelfs met hun fysieke zintuigen en er daarom totaal van overtuigd zijn dat zij een fysieke manifestatie zien, zij liegen hier niet over. Voor hun fysieke zintuigen lijkt en hun bewustzijn lijkt het alsof wat zij ervaren een fysieke realiteit is.

Maar zoals we hebben gezegd, is het niet de fysieke realiteit in die zin dat aliens letterlijk in ruimteschepen over grote afstanden hebben gereisd om bij de aarde te komen. Dit is een fenomeen dat is geschapen door wezens op het astrale vlak om mensen om de tuin te leiden en hen te laten denken dat het echt zo is. Er zijn ook mensen die er absoluut van overtuigd zijn dat zij spoken hebben gezien of andere mythologische schepsels die de mensen door de tijd heen hebben gezien. Er zijn zelfs mensen die ervan overtuigd zijn dat zij engelen hebben gezien, maar zij hebben echt geen wezens in het spirituele rijk gezien.