De spreekbuis van de Goddelijke Moeder zijn

Vraag: Wat betekent het om de spreekbuis van de Goddelijke Moeder te zijn? Lijkt dit op een mantel? Zijn er mantels die verband houden met de Christus op aarde zijn?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Estland:

De spreekbuis zijn van de Goddelijke Moeder verschilt niet van het pad naar Christusschap bewandelen, in staat zijn om contact te maken met je IK BEN Aanwezigheid of een geascendeerde meester en daardoor leringen naar buiten kunnen brengen vanaf dat niveau waartoe jij je geïnspireerd voelt. Je kunt natuurlijk ook een bepaalde boodschapper hebben die getraind is om meer vanuit de meesters te spreken die de Goddelijke Moeder vertegenwoordigt op aarde.

Met betrekking tot mantels hebben we niet heel veel uitgebreide leringen gegeven in deze dispensatie, omdat wij ons daar niet al te veel op willen concentreren. In vorige dispensaties concentreerden de studenten zich zo op deze mantel, en een mantel hebben, en denken dat als jij een mantel had, dit in principe betekende dat je onfeilbaar moest zijn om die mantel te ontvangen of dat je onfeilbaar was geworden nadat je die mantel had ontvangen. Dit is niet een beeld dat wij aanmoedigen, omdat een mantel een energetische bescherming is die wij aan bepaalde mensen hebben gegeven, omdat het hen helpt om een bepaalde missie uit te voeren. Als boodschapper heb je een mantel nodig omdat het je helpt om die missie uit te voeren, maar het betekent niet dat je nu ineens een perfect mens wordt of dat je dat al was. Het betekent niet dat je niet nog steeds op het pad naar Christusschap bent, dat je jouw gescheiden zelven hebt losgelaten en naar het honderdvierenveertigste bewustzijnsniveau opklimt.