De resultaten zien van het doen van oproepen

Vraag: Hoe weten we of er positieve veranderingen zijn als antwoord op onze oproepen, als wij de gewone media niet kunnen vertrouwen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Washington D.C. (VS):

Soms zullen zelfs de gewone media veranderingen rapporteren. Maar anders zijn er wel nieuwe bronnen die je op het internet kunt vinden en je kunt je intuïtie gebruiken. Maar in het algemeen is het verstandiger om als student van geascendeerde meesters het resultaat los te koppelen van de actie.

Met andere woorden, als je intuïtief weet dat het belangrijk is om de oproepen te doen, dan doe je die oproepen en heb je er vrede mee als je dit gedaan hebt. Je eist geen specifiek resultaat, en je verwacht het ook niet, omdat je beseft dat ook als jij deze oproepen doet, ze niet tegen de vrije wil van de bevolking in kunnen gaan. Je doet een oproep om verandering in de denkwijze van individuele mensen of in het collectieve bewustzijn te brengen, zodat de mensen betere keuzes kunnen maken.

Je doet geen oproepen om ze te forceren. Dit was een van de problemen in eerdere organisaties van geascendeerde meesters, omdat de mensen er zo naar verlangden om de wereld te veranderen dat zij een bepaalde laag over hun decreten heen legden, omdat zij wilden dat die veranderingen ook gebeurden. En dan kun je karma maken, en daarom raden we dit niet aan. De beste manier om dit te voorkomen, is de oproepen gewoon te doen. Je weet dat het verschil maakt, maar de vraag is hoe lang het duurt voor de mensen eraan toe zijn en bereid zijn om de keuzes te maken die er gemaakt moeten worden?