Oproepen doen die gaan over pedofilie, satanisme, ritueel misbruik en mind control in elitekringen

Vraag: Ik hoor uit diverse alternatieve bronnen dat er veel pedofilie, satanisme, ritueel misbruik en mind control in elitekringen zoals Hollywoord, de media, de regering, enzovoort is. Heeft hier oproepen voor doen de prioriteit?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2019 – Washington, D.C. (VS):

Natuurlijk kun je hier oproepen voor doen als jij persoonlijk het gevoel hebt dat je dit moet doen. Het is wel duidelijk dat er dergelijk misbruik plaatsheeft, hoewel de sensatiebladen het een beetje overdrijven. En de reden is heel eenvoudig. Er wordt energie gestolen van onschuldige mensen. Er is geen verklaring voor. Het zijn niet alleen mensen die deze fysieke daden plegen waardoor er energie wordt gestolen, maar natuurlijk ook demonen, entiteiten en de gevallen wezens die hen manipuleren om die actie te ondernemen om de energie van mensen af te pakken.

Zoals we al vaker hebben gezegd, heeft in principe elke vorm van misbruik, elke vorm van gruweldaden, doden, pedofilie, de bedoeling om de duistere krachten in staat te stellen om energie van mensen te stelen door dit uit een chakra’s te persen, wanneer zij aan dit misbruik worden blootgesteld en die zo’n sterke reactie, een fight en flight respons, in hen opwekt waardoor het licht in hun chakra’s wordt losgelaten. Dit is gepast als je dat persoonlijk wilt doen, maar er zijn ook veel andere dingen om oproepen voor te doen. Maar als je de drang voelt om dat te doen dan moet je natuurlijk oproepen doen om het oordeel van Christus hierover te vellen. Je kunt oproepen aan Astrea doen om de mensen los te snijden en aan Aartsengel Michaël om die krachten te binden.