Geascendeerde meesters gaan op een heel andere manier met elkaar om dan mensen op aarde

Vraag: Dit is een vraag over de spirituele rijken. Zijn er echtelijke partners in de hemel, in de spirituele rijken? Hebben de geascendeerde meesters ook een huwelijkse staat? Vormen ze ook families of zijn ze innerlijk met elkaar verbonden met hun tweelingvlam zonder het recht te hebben om een andere levenspartner te kiezen? Zit er ook een romantische kant aan liefde of is dat alleen mogelijk in een niet-geascendeerde sfeer? Hoe sterk zijn huwelijksbanden tussen de geascendeerde meesters of is er geen permanente relatie vanwege hun specifieke vorm en type dienstbaarheid?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2018 – Kazachstan:

De vraag wordt gesteld vanuit het bewustzijn dat je hebt als je geïncarneerd bent op een dichte planeet zoals de aarde. Het is begrijpelijk, ik neem je niets kwalijk. Maar de relatie beschrijven die wij als geascendeerde meesters hebben, voegt niets toe, omdat je het niet zou kunnen begrijpen met je huidige bewustzijnsniveau. We zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen dat er geen huwelijken zijn in het geascendeerde rijk. Welk gezag of kerk zouden we moeten hebben om een relatie te laten heiligen? Wij bezitten geen fysiek lichaam, wij hebben geen fysieke seks. Wij hebben niet de soort romantiek die jullie hebben; wij gaan hier op een totaal andere manier met elkaar om.

Het is zoals de boodschapper gisteren heeft gezegd: om de situatie uit te leggen zouden we een heel nieuw vocabulaire moeten uitvinden, maar degenen die nog geïncarneerd zijn, zouden daar geen betekenis aan kunnen ontlenen en degenen die in het geascendeerde rijk zijn, hebben die niet nodig omdat wij de situaties ervaren. Ik kan wel zeggen dat niets permanent is in het geascendeerde rijk, alles evolueert voortdurend. Het beste antwoord dat ik zou kunnen geven, is dat je ‘hier moet komen en dan kun het zelf zien’. Wij hebben al eerder de lering gegeven dat wij hier niet het equivalent van seks hebben, maar dat wij een soort eenheid praktiseren die veel aangenamer en prettiger is ook al zijn dit niet de termen die wij zouden gebruiken om te ervaren wat jullie op aarde kunnen hebben.

Ik kan ook nog zeggen dat wij in het geascendeerde rijk niet gebonden zijn aan relaties met alleen onze tweelingvlam, wij gaan op een vrijere manier met elkaar om. Ik wil echter nog wel zeggen: ik wil niet de indruk geven dat de ervaring die wij in het geascendeerde rijk hebben beter is dan wat jullie op aarde ervaren. Wat je op aarde ervaart, is een specifieke soort ervaring die je niet in het geascendeerde rijk kunt krijgen, omdat het niet zo compact is.

Het punt dat ik wil maken, is dat jij, zolang je op aarde bent, je concentreert op het genieten van de ervaringen die je in een fysiek lichaam kunt krijgen op een dichte planeet als de aarde. Maak je geen zorgen over hoe het in het geascendeerde rijk eruit ziet, omdat je dat wel zult ervaren als je hier bent. Dus richt je op waar je nu bent en benut de tijd die je hebt zolang je op aarde bent in plaats van je zorgen te maken over, of je druk te maken over, hoe het in het geascendeerde rijk is.