Beïnvloedt de kwaliteit van slaap het vermogen om ’s nachts de retraiteverblijven te bezoeken?

Vraag: Hoe beïnvloedt de kwaliteit van slaap het vermogen om ’s nachts de retraiteverblijven te bezoeken? Als ik ’s nachts vaak wakker wordt, en dit is al zo sinds ik een tiener was, heb ik dan wel kans om in een retraiteverblijf te komen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 Oekraïne:

Hoe dieper je slaapt, hoe meer gelegenheid je hebt om je fysieke lichaam te verlaten. Hoe comfortabeler je ligt als je slaapt, zodat je niet ligt te woelen, omdat je matras niet goed is voor je lichaam, hoe meer kans je hebt om je van je lichaam los te maken en naar de retraiteverblijven te gaan. Maar naar een retraiteverblijf gaan, betekent dat je uit het tijd-ruimtecontinuüm stapt, zoals ze zeggen. Dit is dus niet iets wat uren in beslag neemt. Je kunt het retraiteverblijf bezoeken in wat je op aarde als een paar minuten beschouwt en er heel veel profijt van hebben.

Waar je naar moet kijken, is waarom je wakker wordt. Het is natuurlijk dat je als je ouder wordt, meerdere malen per nacht naar de wc moet. Maar als je een andere reden hebt om wakker te worden, dan kunnen dat duistere krachten zijn, of misschien iets in je eigen psyche wat je verontrust en je wakker maakt. In dat geval moet je in de eerste plaats een poging doen om het decreet aan Astrea te benutten voor je gaat slapen om je los te snijden van duistere krachten en zien of dit effect heeft, maar ook om bloot te leggen welke kracht je misschien beïnvloedt en wat de psychologische aandoening is die hen toegang tot jouw bewustzijn geeft.