Alternatieve medicijnen en vaccinaties

Vraag: Ik zou graag een vraag willen stellen over traditionele en niet-traditionele medicijnen en ook over vaccinaties. De laatste tijd weigeren veel mensen om zichzelf en hun kinderen te laten inenten en leggen dit besluit uit door te zeggen dat het feit dat de ernstige consequenties die het heeft voor hun lichaam, vaak erger zijn dan de ziekte zelf en doordat het inenten niet efficiënt genoeg gebeurt. Maar veel mensen gaan door met de vaccinatie. Uit leringen van vroeger weten we dat virussen door de gevallen wezens zijn bedacht om menselijke lichamen te vernietigen, de tempel van God. Ik begrijp dat planeet aarde nu een tamelijk duistere plek is en er veel verschillende virussen zijn en in feite is het mij niet duidelijk of wij ons moeten beschermen door ons te laten inenten, en ik vraag me af of die vaccinaties de mensen wel echt helpen, of dat wij erop moeten vertrouwen dat het licht van de Levende Christus in staat is om alle substanties te transformeren die niet uit het licht komen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2017 – Novosibirsk, Rusland:

Ik heb al eerder antwoord gegeven op het onderwerp vaccinaties, ik zal het dus kort samenvatten. Je erkent dat je op een duistere planeet leeft waar het bewustzijn aanzienlijk is verlaagd en dat het daarom nodig is om maatregelen te nemen die niet ideaal zijn. Veel ziekten worden inderdaad door de gevallen wezens bedacht en in principe moet jij je het volgende afvragen. Het lichaam heeft een immuunsysteem, waarom kun je dan niet alle ziekten overwinnen? Wanneer een ziekte opzettelijk wordt bedacht door de gevallen wezens om het immuunsysteem te passeren, dan bevat het immuunsysteem geen informatie over hoe je met die ziekte moet omgaan. Het principe van vaccinatie is dat je een verzwakte vorm van die ziekte of de ziekte die voor bacteriën of een virus zorgt, introduceert, zodat het immuunsysteem van het lichaam zichzelf codeert met de informatie die het nodig heeft om een ernstiger vorm, een dodelijke vorm van de ziekte, te bestrijden. Nu is dit natuurlijk geen ideale maatregel, natuurlijk deed men dit niet voor de val in de dualiteit, het is niet iets wat op een natuurlijke planeet voorkomt.

Maar op een planeet waarop de gevallen wezens mogen incarneren, is dit een noodzakelijke maatregel. Er was natuurlijk een periode op de wereld waarin er steeds meer communicatie op gang kwam tussen verschillende delen op de wereld en daarom konden lokale ziekten in één deel van de wereld toen naar andere delen van de wereld worden verspreid waar de mensen ze nog nooit waren tegengekomen en hun immuunsysteem zich niet kon verdedigen. Dit was wel nodig en deze technologie werd door ons gesponsord om vaccinaties te maken. De vaccinatie beschermt het lichaam niet, maar de vaccinatie stelt het immuunsysteem van het lichaam in staat om zichzelf te coderen met de informatie die nodig is om de ziekte te bestrijden. Natuurlijk kun je bepaalde bijwerkingen krijgen en we hebben gezegd dat de mensen in de moderne tijd vooral in de verder ontwikkelde landen waarin al heel lang wordt gevaccineerd, in staat moeten zijn om te kiezen of zij zichzelf of hun kinderen willen vaccineren. Dit is niet iets waar ze door de staat toe gedwongen moeten worden tenzij er het echt een onmiddellijke bedreiging vormt voor de bevolking. Ik heb al eerder gezegd dat je al die samenzweringstheorieën moet loslaten, omdat het niet realistisch is dat de hele medische wereld wordt overgenomen door een of andere samenzweringstheorie.

Ook wat betreft natuurlijke vormen van geneeskunde, Ayurveda, homeopathie, reiki, kruidengeneeskunde, en vele andere vormen van traditionele, alternatieve geneeskunde zijn allemaal de moeite waard, zij hebben allemaal hun nut. Het is natuurlijk niet zo dat veel nieuwe manieren van genezen in ontwikkeling zijn en worden uitgebracht die ook de moeite waard. Het is dus niet zo dat wij een blanco uitspraak kunnen doen en zeggen dat deze speciale vorm van alternatieve geneeskunde al jouw problemen kan oplossen. Omdat ziekte een heel erg persoonlijk onderwerp of persoonlijk probleem is, is het niet zo dat iedereen die een specifieke ziekte oploopt, dezelfde reden heeft om die te ontwikkelen. Zij hebben iets gemeenschappelijk, maar het is niet zo dat je een specifieke remedie voor alle mensen kunt maken. Traditionele geneeskunde heeft hetzelfde ontdekt. Dus je moet experimenteren, je moet je afstemmen, je intuïtie gebruiken om een geneesmethode te vinden die voor jou werkt en wij raden je duidelijk aan om je gedachten niet af te sluiten, omdat er maar één manier zou zijn om een ziekte te genezen en daarom niet andere vormen van genezing te onderzoeken.