Allergieën bij peuters

Vraag: Jezus heeft in zijn antwoord over allergieën bij kinderen die nog niet naar school gaan, gezegd dat het inzicht in de ware oorsprong van allergieën te maken heeft met een traumatische ervaring die ervoor zorgt dat de ziel angst ontwikkeld voor een bepaalde substantie of situatie. Hoe kun je dit doen met kinderen die nog niet op school zitten, omdat de enige manier om dit probleem helemaal op te lossen is dat je psychologische technieken gebruikt en het eerste trauma moet helen om de diepte van de psyche in te gaan en het allereerste trauma te helen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2018 – Kazachstan:

Dat kan niet met de huidige middelen die je in de psychologie tot je beschikking hebt. Er kan een moment komen waarop er hulpmiddelen worden uitgebracht die meer gericht zijn op het werken met kinderen, maar je kunt niet veel doen. Je kunt decreten opzeggen voor je kinderen en bescherming vragen.

Je kunt natuurlijk alle fysieke middelen gebruiken die je tot je beschikking hebt om een allergie te verlichten of in ieder geval de symptomen te verminderen. Je moet die kinderen gewoon laten opgroeien tot ze de leeftijd hebben waarop ze in staat zijn om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke pad en aan hun psyche beginnen te werken. Je kunt dat proces vergemakkelijken door zelf het pad te bewandelen en aan je eigen psychologische problemen te werken. Deel dat proces zo goed als je kunt met je kinderen, zodat ze zien dat jij dat doet en dit als heel normaal beschouwen.