Visualiseer een geleidelijke, vreedzame verandering in Kazachstan

Vraag: Kazachstan heeft een bepaald niveau van verandering bereikt op bijna alle terreinen in het land. De vraag gaat over een verandering in de regering. Is het bewustzijn van de mensen volwassen genoeg om de huidige regering in staat van beschuldiging te stellen of bestaat het risico dat ze hetzelfde ervaren als Oekraïne?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2018 – Kazachstan:

Ik raad heel erg aan om in deze tijd geen gewelddadige drastische stappen te ondernemen in Kazachstan, maar een beetje geduld te hebben om het collectieve bewustzijn nog meer te verhogen. Ik spreek natuurlijk tegen het massabewustzijn in de hoop dat iemand zal oppikken dat je geduld moet hebben en het zich te laten ontvouwen in plaats van te proberen om dingen met geweld te doen. Zoals je zegt, is Kazachstan op veel terreinen van de samenleving vooruitgegaan en het is beter om die geleidelijke verandering door te zetten in plaats van een gewelddadige revolutie te creëren die het land waarschijnlijk veel te diep in onrust en chaos zal laten belanden. Dit zou niet hetzelfde zijn als in Oekraïne, omdat het bewustzijn in Kazachstan anders is en de mensen in Kazachstan in het algemeen vreedzamer zijn. Kazachstan is niet op dezelfde manier verdeeld in een oostelijk en westelijk deel, in ieder geval niet met dezelfde dynamiek als in Oekraïne.

Dus stel je een geleidelijke vreedzame verandering voor in plaats van een gewelddadige revolutie of zelfs maar een politieke revolutie die ook een abrupte verandering creëert.