Vraag over de huidige regering van Korea

Vraag: De vraag gaat over de huidige Koreaanse regering. De huidige regering begon met de impeachment van de vorige president door de kaarslichtdemonstraties en daar zijn wat positieve veranderingen uit voortgekomen zoals het verbeteren van de relatie tussen Noord en Zuid. Maar als ik echter zie hoe de regering de publieke mening probeerde te manipuleren tijdens de presidentsverkiezingen, of als ik zie hoe lauw de regering omgaat met het afhandelen van de fraudezaken door de conglomeraten, is het moeilijk om in de toekomst al te veel positieve veranderingen te verwachten. Zou je willen bespreken hoe wij in opstand kunnen komen tegen de huidige regering?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Korea

Ik raad je aan naar de langere termijn te kijken en je te realiseren dat jullie een stap in de goede richting hebben gedaan door de vorige president af te zetten, maar dat er tijd voor nodig is om de effecten daarvan in werking te laten treden. Je moet beseffen dat de vorige president gewoon symbool stond voor, en een uitdrukkingsvorm was van, het politieke klimaat in de natie. En dit betekent dat, hoewel er veel aandacht naar haar ging, zij slechts een boegbeeld was. Daarachter zat natuurlijk een bepaald politiek apparaat dat een bepaalde houding had, een bepaalde denkwijze die door de tijd heen is opgebouwd. En die denkwijze wordt nu uitgedaagd, maar die is nog niet geheel losgelaten. En je kunt niet nu al verwachten dat dit heel erg snel gaat.

Als spirituele mensen kunnen jullie natuurlijk de invocaties blijven gebruiken die we hebben gegeven en die zijn ontworpen om op vele manieren veranderingen te bevorderen. En daarom zou je kunnen zeggen dat jij je niet al te veel zorgen hoeft te maken over de regering, je moet het zien als een stap in het proces – een stapsteen in het proces naar een betere cultuur en een beter klimaat in Zuid-Korea. Onze invocaties zijn ontworpen om die veranderingen in het collectieve bewustzijn te bevorderen waardoor er ook veranderingen in het politieke klimaat zullen komen en de manier waarop de regering zal omgaan met de grote zakenconglomeraten.