De houding die je hebt ten opzichte van de aarde vertelt of je een avatar bent of een oorspronkelijke bewoner van de aarde

Vraag: Deze vraag gaat over avatars en de oorspronkelijke bewoners van de aarde. Er zijn zowel avatars als oorspronkelijke bewoners onder studenten van geascendeerde meesters. Die levensstromen hebben hetzelfde doel wanneer het gaat over het verhogen van hun eigen bewustzijn, maar de rol die zij op aarde hebben, verschilt. Zijn er studenten die kunnen zeggen of zij avatars zijn of oorspronkelijke bewoners van de aarde?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Korea:

Om praktische redenen is dit niet zo belangrijk om te weten, omdat zoals in de vraag wordt gezegd, de basismechanismen waar je mee te maken krijgt op het spirituele pad heel erg op elkaar lijken. Er is een reden waarom wij deze leringen geven, vooral voor avatars. Er zijn veel studenten van geascendeerde meesters, en in feite is de meerderheid van studenten van geascendeerde meesters eigenlijk avatar, die hun houding ten aanzien van de aarde moesten begrijpen. Dit is iets wat je innerlijk moet voelen en je kunt dat doen door naar je houding ten aanzien van planeet aarde te kijken.

Wat voel je over de aarde? Heb je altijd het gevoel gehad dat je hier hoorde? Heb je altijd het gevoel gehad dat er veel dingen op aarde gebeuren waarvan je weet dat die niet zouden moeten gebeuren? Dat is een teken dat je een avatar bent. Als jij aan de andere kant een stevige band met de aarde hebt, misschien een sterke band met de natuur, en diepe liefde en groot respect voor deze planeet voelt, dan ben je waarschijnlijk een van de oorspronkelijke bewoners. Als je dit wilt vereenvoudigen, dan zou je kunnen zeggen dat jij – als je echt van de aarde houdt, een van de oorspronkelijke bewoners bent, omdat de meeste avatars niet van de aarde houden. Zij beschouwen het als een planeet waarop zij heel erg zijn gekwetst en dat het een planeet is die heel veel van hen eist en moeilijk voor hen is, omdat ze niet aan de verwachtingen voldoet die zij hadden voordat ze hier kwamen.