Kinderen helpen met hun psychologische problemen en vrije wil

Vraag: Deze persoon vraagt of we kleine kinderen kunnen helpen bij psychologische problemen. Deze persoon werkt met een soort script bij kinderen die psychologische problemen hebben om hen ergens doorheen te helpen, bijna zoals bij regressie. De therapeut of de ouder gebruikt dit met hen. Zij willen het volgende weten: Is het tegen de vrije wil van het kind om een script als dit te gebruiken? Als er ook entiteiten in het hoofd van het kind zitten, kunnen we dan Aartsengel Michaël oproepen voor bescherming?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Nederland:

Nee! Het is niet tegen de zin van het kind, er zijn al veel verschillende technieken op de wereld, veel verschillende therapieën waar kinderen baat bij kunnen hebben, zelfs kinderen die geen specifieke problemen of handicaps hebben. Zoals altijd werken we met veel mensen om nieuwe ideeën naar buiten te brengen. Natuurlijk doen we dit al decennialang, zelfs al eeuwenlang en vele millennia, en we werken met mensen die zich openstellen om een bepaald idee te ontvangen en expertise op een specifiek terrein te verwerven. Er zijn heel veel goede technieken op de wereld die je kunt benutten.

Als je met kinderen werkt, is het natuurlijk heel acceptabel en heel constructief om oproepen te doen om hen te beschermen, om hen los te snijden. Als je te maken hebt met entiteiten, dan kan Astrea hen daar heel efficiënt van lossnijden. Je zou opnieuw kunnen zeggen: “Gaat dit niet in tegen de vrije wil van het kind?”, als het kind niet weet wat jij doet. In het algemeen zou ik zeggen dat de entiteiten vrije wil niet respecteren en zullen proberen om de vrije wil van het kind te manipuleren. Als je die kinderen lossnijdt van de entiteiten, bevrijd je dus eigenlijk de wil van het kind om steeds meer zijn eigen beslissingen te nemen.