Een vraag over levensstromen die een verlengstuk zijn van geascendeerde meesters

Vraag: Eerst een quote van Jezus: “Het is vooral heel belangrijk dat je weet dat er een bepaald aantal mensen op aarde zijn die een heel nauwe band hebben met één of meer geascendeerde meesters. Je kunt zeggen dat die mensen maar één spirituele generatie afzitten van de meester of dat zij een individualisatie zijn van de meester. Na je ascensie kun je beslissen of je een deel van jezelf terug wilt zenden naar de incarnatie om de spirituele evolutie op aarde te helpen en de spirituele meesters hebben dat gedaan. Wanneer jij je realiseert wat je origine is en volledig incarneert in die nieuwe spirituele identiteit, dan kunnen de geascendeerde meester of meesters van wie je bent gekomen, door jou heen handelen, zoals Heer Maitreya door mij heen handelde. Op dit niveau van de spirituele evolutie op aarde is het essentieel om mensen met dit potentieel te helpen om zich bewust te worden van het feit wie ze zijn.” Zijn er onder ons mensen die het verlengstuk zijn van de geascendeerde meesters die wij kennen, Moeder Maria, de Chohans, Gautama, Heer Maitreya, Jezus, enzovoort.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Oekraïne:

Ja dat is zo, maar je krijgt het niet te horen als dit voor jou geldt, omdat je dit van binnenuit moet krijgen, anders heeft het niet het gewenste effect. De manier van aanpak die ik aanraad, is dat je hier niet al te veel aandacht aan schenkt. Je moet je vooral bewust zijn van de wens om speciaal te zijn, om je speciaal te voelen wat er vaak voor kan zorgen dat je ego of gescheiden zelven trucjes met je uithalen wanneer je een lering zoals deze hoort.

In zekere zin is een lering als deze een uitdaging, net zoals in een eerdere dispensatie tegen de mensen werd gezegd dat zij de hoogste lering op de planeet hadden. Wat doe je hiermee, wat laat jij je ego of de gescheiden zelven doen die zich speciaal willen voelen met een lering zoals deze? Daarom kun je maar beter bij jezelf onderzoeken of je menselijke ambities of verlangens hebt. Het kan zelfs helpen om een tijdlang geen aandacht hieraan te besteden. Je niet druk te maken of dit op jou van toepassing is, zodat jij je kunt bevrijden van dergelijke verlangens totdat je neutraal genoeg bent om dat besef van binnen in je op te laten komen.