Het leven op een natuurlijke planeet

Vraag: Deze persoon heeft een aantal vragen over het leven op een natuurlijke planeet: de economie, de regering, zijn er gevallen wezens op een natuurlijke planeet en is er een equivalent van de Gouden Eeuw als je op een natuurlijke planeet bent?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2018 – Albuquerque (USA):

Het gemakkelijkste antwoord is dat de gevallen wezens vanzelfsprekend niet op natuurlijke planeten voorkomen. Alleen wanneer de bewoners van een planeet de planeet beneden een bepaald niveau brengen, kunnen gevallen wezens op een planeet incarneren. Is er een Gouden Eeuw op natuurlijke planeten? Wel, je zou kunnen zeggen dat er permanent een Gouden Eeuw is, omdat ze in een hogere staat is dan de aarde en er is voortdurend groei. Het concept Gouden Eeuw is enigszins een relatief begrip in die zin dat het in contrast staat tot een niet-zo-gouden-eeuw. Als je ziet hoe jullie de geschiedenis gebruiken – Het Stenen Tijdperk, het IJzeren Tijdperk, het Bronzen Tijdperk, en dergelijke – en dat je daarin een soort symbolisme hebt, in die zin dat Stenen een bepaald bewustzijnsniveau vertegenwoordigt, IJzeren vertegenwoordigt een bepaald bewustzijnsniveau en op een natuurlijke planeet heb je die contrasten niet. Er zijn niet zulke lage staten als je op de aarde ziet en daarom gebruik je ook niet de terminologie Gouden Eeuw.

Hoe de economie er op een natuurlijke planeet uitziet? Welnu, dat hangt af van over welke planeet je het hebt. Er zit ongelooflijk veel variëteit tussen natuurlijke planeten, ongelooflijk veel diversiteit. Er is zoveel ruimte voor creativiteit dat het eigenlijk meer een kwestie is van wat de bewoners van een specifieke planeet met de economie, met de regering, daar doen. Het is niet zo dat je op een natuurlijke planeet een bepaalde standaard hebt en dat alle planeten hetzelfde zijn, zij zijn heel divers. We zouden eigenlijk wel kunnen zeggen dat de onnatuurlijke planeten veel minder diversiteit hebben, omdat zij allemaal worden beïnvloed door het dualiteitsbewustzijn en dat heeft ingebouwde beperkingen. Er bestaat diversiteit wat betreft de dualistische polariteiten die er zijn gevormd op een planeet, maar er bestaat eigenlijk geen diversiteit door het feit dat een onnatuurlijke planeet wordt geregeerd door de dualiteit.

Op dit moment wil ik niet verder op het leven op een natuurlijke planeet ingaan. Dit kan misschien in een boek gebeuren dat in de toekomst wordt geschreven dat ook fictie zal zijn of dat zal beweren dat het fictie is, maar ik wil ook niet dat jullie erover blijven nadenken hoe een natuurlijke planeet eruit moet zien, omdat dit jullie zou kunnen beperken in die zin dat degenen die van een natuurlijke planeet komen, de avatars, niet allemaal van dezelfde planeet komen. Dus als je echt duidelijk zou kunnen krijgen wat jij je nog van een natuurlijke planeet herinnert, dan zou je zien dat dit niet lijkt op wat een ander zich ervan herinnert. Wij willen niet dat dit een bron van conflicten wordt, omdat jullie denken dat een planeet er maar op één manier kan uitzien.