Contact met de geascendeerde meesters tussen incarnaties in

Vraag: Wij hebben allemaal in bepaalde mate contact met de geascendeerde meesters. Hoe zit dat met mensen die overgaan en achter de sluier komen? Een vriend van mij is net overgegaan en hij stond in contact met de geascendeerde meesters. Mijn moeder had heel sterk contact met Moeder Maria, maar niet bewust. Ik ben dus nieuwsgierig of het contact achter de sluier (buiten je lichaam) met de meesters gemakkelijker is en of het ook gemakkelijker is om de universiteiten van de geascendeerde meesters te bezoeken.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2018 – Nederland:

Het is gemakkelijker om met ons contact te krijgen als je uit je lichaam bent en als je bewustzijn hoog genoeg is om enigszins op ons afgestemd te zijn. Degenen met een lagere bewustzijnsstaat worden tussen incarnaties in natuurlijk naar het astrale vlak getrokken en het is heel moeilijk om vandaar contact te maken met de geascendeerde meesters; degenen die een hoger bewustzijnsniveau hebben ontwikkeld, hebben enige afstemming op ons gekregen, of zij zich daar nu van bewust zijn of niet. Wanneer zij uit hun lichaam zijn, is het gemakkelijker voor hen om naar het identiteitsrijk te gaan en daarna onze retraiteverblijven te bezoeken en op andere manieren met ons om te gaan.
Het is duidelijk dat zolang je nog een fysiek lichaam bezit, je de wereld door de fysieke geest bekijkt en dit een extra laag toevoegt en dat het uitdagender wordt om bewust contact met ons te krijgen.