Jezus kwam ons vrolijkheid brengen

Geascendeerde Meester Jezus, 4 januari 2009

IK BEN de Echte Jezus – niet de namaak Jezus die mensen al bijna 2000 jaar aanbidden en denken dat ik aanbeden moet worden door menselijke wezens. Nee, waarom zou ik moeten worden aanbeden, wanneer IK een uitdrukkingsvorm BEN van de Godvlam van onvoorwaardelijke, oneindige, nooit eindigende, onuitputtelijke Vreugde?

Nu, hoeveel van jullie – waar de meeste van in een christelijke cultuur zijn opgegroeid – zouden de naam ‘Jezus Christus’ met vreugde in verband brengen? Blijkbaar niemand hier! En dat is heel begrijpelijk, mijn geliefden, want ik durf te zeggen dat als je die vraag aan miljarden christenen over de hele wereld zou stellen, bijna niemand dat zou durven te bevestigen.

Het stigma dat er deze 2000 jaar door het verdraaide christendom aan is gegeven, hangt als een donkere wolk boven deze planeet. Maar toch moet ik jullie zeggen dat ik met een blijde boodschap kwam. Want zoals mijn Moeder, gisteren zowel fysiek als spiritueel heeft gezegd, was er een bepaald doodsbewustzijn dat werd geoordeeld en van deze planeet weggehaald vanwege mijn overwinning en wederopstanding. Dat was inderdaad een heel blije en vreugdevolle gebeurtenis, die de mensen heeft bevrijd en het potentieel gegeven om een hoger bewustzijnsniveau te krijgen.

Ik kom vreugde aan de wereld brengen
Ik kom vandaag nog meer van die Vreugdevlam brengen waardoor degenen die daartoe bereid zijn – degenen die er op innerlijk niveau op voorbereid zijn, enkele die in de vele incarnaties de laatste 2000 jaar elke nuance van het christendom hebben gezien – er op innerlijk niveau desondanks op voorbereid zijn om de blijde boodschap van mijn komst te accepteren.
Het koninkrijk van God is nabij!

Toen dat doodsbewustzijn werd opgetild, werd het daadwerkelijk mogelijk dat mensen het Christusbewustzijn op aarde konden belichamen, wat daarvoor – in de praktijk – niet mogelijk was, hoewel in theorie wel. Voor een paar was het mogelijk geweest, maar zeker niet voor de velen. Wij hebben nu een nog niet eerder gezien potentieel dat vele mennen misschien hun Christusschap durven belichamen en tot uitdrukking brengen, het naar de wereld durven te communiceren.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.