Degenen die onzuivere bedoelingen hebben, ontmaskeren

Geascendeerde Meester Heer Maitreya, 27 augustus 2012

Het wordt tijd, het wordt tijd in de geschiedenis van de aarde, om het slangachtige bewustzijn te ontmaskeren, en dit wordt gedaan in de cycli van de tijd, want de cycli zijn veranderd en niets zal ooit meer hetzelfde zijn. IK BEN Maitreya. Ik bekleed het ambt van Kosmische Christus voor de aarde. Dus ik heb het gezag om te verklaren dat op basis van het aantal mensen dat de vlam van vriendelijkheid belichaamt, dat de cyclus waarin de gevallen wezens hun onvriendelijkheid op de heilige onschuldigen mogen richten, ten einde is gelopen. Dus zal er een nieuwe stortvloed van licht naar buiten worden uitgebracht om degenen die een onvriendelijke bedoeling, een kwade bedoeling, hebben om de onschuld zelf te vernietigen en naar beneden te halen.

Onschuld is het enige dat de deur naar het koninkrijk der hemelen kan openen. En waar is die deur? Waar is dat koninkrijk? Zei hij niet: “Het koninkrijk is binnenin? De deur naar het koninkrijk zit in de onschuld van het eenzijn. De geest kan nooit één zijn. De kern van jouw wezen, de Bewuste Jij, kan één zijn, want hij komt uit het ene. Wanneer je dit weet, is je overwinning zeker gesteld.

Je weet in feite dat behalve dat het Christuslicht het geneesmiddel is, het Christuslicht het geneesmiddel is omdat het jou in staat stelt, het jou mogelijk maakt, om te zien dat de ziekte nooit echt was. Jij bent echt en ik, Maitreya, ben echt. Mijn zoon, Jezus Christus is echt, Moeder Maria is echt, Astrea is echt, Master MORE is echt, Saint Germain is echt, Hilarion is echt, wij zijn allemaal echt.

Dus kunnen wij allemaal dat referentiekader vormen dat jou uit je eigen geest laat stappen en er daarom zeker te weten wat echt is. Wij zijn hier altijd, Maak gebruik van ons, als je dat wilt! Wil je dat niet, dan denk ik dat de school van de harde klappen je de ervaring geeft die jij wilt, tot je er genoeg van hebt en wenst dat je meer dan dit wilt.

Welk een vreugde is het om de vele mensen te zien die door de jaren heen, nu al bijna 10 jaar, door de ‘Ask Real Jesus’ website en de leringen die wij daar op hebben gezet, zijn geraakt. Het is natuurlijk door verschillende fases heen gegaan, het sprak tot verschillende bewustzijnsniveaus. Velen zijn natuurlijk alleen maar gekomen om die af te wijzen en te weigeren, maar krijgen nog steeds de kans om verder te kijken dan de gesloten lussen van hun eigen geest.

Hoewel geen enkele lering natuurlijk het allerbeste argument kan geven, kan een lering een transcenderende eigenschap hebben die inhoudt dat het de geest kan openen om het Christuslicht binnenin te ervaren. De leringen die wij op onze websites hebben gegeven en de boeken hebben die eigenschap natuurlijk ook, daarom worden ze door ons gesponsord en daarom blijven we nog meer leringen geven door deze boodschapper en zijn goddelijke metgezel.

Het leven op aarde is geen doel op zich. Het is zuiver een fase waarin je het verschil leert kennen tussen de luchtspiegelingen van het slangachtige bewustzijn en de waarheid van Christus, de waarheid over het eenzijn. Dus bied ik Maitreya, jullie een kans. De zaadlettergreep is MAIM – m-a i-m zoals je dat met het westerse alfabet zou spellen. MAIM.

Je kunt dit als mantra gebruiken als je dat wilt, zodat je iedere keer dat jij in de gaten krijgt dat je geest in een lus gaat lopen, je zachtjes deze mantra gaat herhalen, of misschien wel reciteren, of hardop chanten. Wanneer je deze mantra, dit geluid, gebruikt, zal ik er zijn om je een referentiekader te bieden buiten jouw geest om. Ik zal je een deel van mijn geest geven, zoals ze zeggen. Zodoende verzegel ik jullie in de vlam van vriendelijkheid die IK BEN. (Reciteert MAIM 40 keer)

Dit is een deel uit een langere lering. Je kunt het hele dictaat hier lezen.