Is het een wonder dat je niet vrij kunt zijn, wanneer je de antichrist jouw beeld van Christus laat bepalen?

Een boodschap van Jezus

Zoals ik heb gezegd, is het christendom totaal overgenomen door het bewustzijn en de krachten van de antichrist. Begin je te begrijpen wat dit betekent?

Dat het beeld van Christus dat meer dan 1700 jaar door de christelijke religie is aangeprezen, inderdaad een totale illusie is. Die werd weloverwogen door de geest van de antichrist in het leven geroepen om de mensen achter een sluier van illusies gevangen te houden die door het bewustzijn van de antichrist werden gevormd. Dus zelfs al ben ik gekomen om de mensen te bevrijden van het bewustzijn van de antichrist, het verkeerde beeld van mij is het belangrijkste middel geworden om een bijna totale vorm van mentale slavernij te vormen.

Wat is Christus en wat is de antichrist? Nu, de kortste verklaring is dat Christus het bewustzijn is dat het eenzijn van al het leven ziet, eenzijn van de Schepper met zijn schepping. De antichrist is het bewustzijn dat dit eenzijn actief loochent en in plaats daarvan een beeld van de wereld presenteert met aparte afdelingen. Er is óf geen God, óf hij is de ver verwijderde God in de lucht; niet de God die in het koninkrijk binnenin jou verblijft.

De antichrist bestaat uiteindelijk niet echt. Dat is een illusie die alleen in de geest van van zichzelf bewuste wezens kan bestaan. En dat verklaart waarom het mensen in illusies vast MOET houden, omdat de antichrist anders letterlijk sterft. Hij bestaat niet op zichzelf, dus kan hij alleen maar blijven bestaan door het levensbloed – het bewustzijn – van van zichzelf bewuste wezens te stelen.

De Christus komt jou bevrijden van de illusie van gescheidenheid, zodat jij de waarheid kunt accepteren dat jij een geïndividualiseerde extensie van het wezen van jouw Schepper en bewustzijn bent. Dus kun jij eigenlijk nooit van jouw God worden gescheiden; gescheidenheid bestaat slechts als illusie in jouw gedachten en in het collectieve denken van de bewoners van een planetaire eenheid.

Verwondert het jou dan dat de krachten van de antichrist de christelijke religie hebben overgenomen en gebruikt om een totaal verkeerd beeld van Christus te geven, omdat de antichrist jou in illusies moet vasthouden om te overleven? Zij hebben de christelijke religie in een gesloten systeem veranderd, waaruit geen ontkomen aan is.

Want de belangrijkste eigenschap van de antichrist is dat hij de manier waarop jij álles ziet, verkleurt. En wanneer alles wat jij ziet door de antichrist wordt gekleurd, heb jij helemaal geen referentiekader om te weten dat er iets is behalve de illusies die jij ziet. Dus komt de Christus jou dit referentiekader bieden, zodat jij misschien een weloverwogen keus kunt maken tussen de waarheid van Christus en de onechtheid van de antichrist.

Door de leringen en middelen toe te passen die ik je geef op deze website, ben jij in staat om je van de illusies van de antichrist te bevrijden. En als voldoende mensen dit doen, wordt de stuwkracht niet te stuiten, tot de krachten van de antichrist letterlijk hun grip op deze planeet verliezen. Die gebeurtenis is niet zo ver weg als jij misschien denkt; maar is ook nog niet een manifeste realiteit. Er zijn miljoenen mensen nodig die hun Christusschap willen opeisen en mijn bedoeling met deze website is zoveel mogelijk mensen te helpen op dat punt te komen dat zij volledig en bewust kiezen voor het LEVEN.