Geascendeerde meesters en Hongarije

Vraag: Welke geascendeerde meesters hebben misschien een connectie met de Hongaren en wat is de connectie van Saint Germain met Transsylvanië? Ook een vraag over meester Rakoczy, die naam las ik een boek van geascendeerde meesters als ‘meester R’. Er was een Hongaar die Rakoczy heette. Is er een etherisch retraiteverblijf van Saint Germain in Transsylvanië?

Kim Michaels: Er wordt gezegd dat Saint Germain geïncarneerd was in het Huis Rakoczy, dus er zit wel een verband tussen, maar ik ken geen geascendeerde meester Rakoczy. Meester R is meestal de naam van de Grote Goddelijke Leider. Dat is een andere naam voor de Grote Goddelijke Leider. Er bestaat een Huis Rakoczy.

The Summit Lighthouse heeft een boek over de retraiteverblijven van de meesters. Het gaat vaak niet precies over de locatie van een retraiteverblijf, omdat de etherische retraiteverblijven een veel groter gebied kunnen omvatten dan een specifieke locatie, maar dat varieert wel een beetje. Ik weet dat men van het retraiteverblijf van Paul de Venetiaan zegt dat het boven het Chateau de Liberté ligt in Frankrijk, maar hij zegt ook dat het een veel groter gebied beslaat dan dat. Ik heb het gevoel dat zij die niet meer willen vastleggen op een specifieke locatie.

Soms hangt er wat mysterie omheen, omdat ze niet willen dat mensen zich al te veel richten op de fysieke locatie van een retraiteverblijf. Ik heb mensen ontmoet die studenten van de geascendeerde meesters waren, die hier heel, heel erg door geobsedeerd raakten. Zij werden vooral geobsedeerd door de Cave of Symbols, de ‘Symbolengrot’, het retraiteverblijf van Saint Germain in Wyoming. Het ligt boven Table Mountain, de ‘Tafelberg’, maar er zijn meerdere bergen in Wyoming die Table Mountain heten.

De mensen hadden het in hun hoofd gehaald dat zij wisten welke het was en gingen erheen, maar er gebeurden onderweg allemaal vreemde dingen en ineens werden ze bang en liepen daar weg, omdat ze dachten dat zij werden opgejaagd door ufo’s. Ik wil daar maar mee zeggen dat de meesters ons opzettelijk geen precieze locatie opgeven, omdat ze niet willen dat wij zulke dingen doen. Het lijkt op de mensen die overal op de wereld naar angstaanjagende plekken reizen om daar een soort piekervaring proberen te krijgen.

Wanneer je erover nadenkt, het is een etherisch retraiteverblijf. Je kunt er alleen heen in je etherische lichaam. En jouw etherische lichaam zit niet vast aan tijd en ruimte zoals het fysieke lichaam, dus dan hoef je geen fysiek lichaam te hebben op die specifieke locatie om naar een etherisch retraiteverblijf te gaan in je etherische lichaam. Het is niet nodig dat je dat precies weet te vinden. Maar je kunt in een algemeen gebied zijn en soms kan het helpen om je af te stemmen op het retraiteverblijf. Zij moedigen ons niet aan om naar die fysieke locaties te reizen, hoewel ik wel een keer naar Archangelsk in Rusland ben gegaan, maar ik had niet het gevoel dat daar een specifieke plek was waar het retraiteverblijf zich bevond of waar jij je beter kon afstemmen. Ik had daar eigenlijk geen helder gevoel over. Ik heb niet het idee dat zij er nog iets aan toe willen voegen.