Korea is de sleutel tot Azië

Vraag: Wat betreft de conferentie van de geascendeerde meesters die in juli in Korea wordt gehouden: Hebben jullie ook advies of aanbevelingen voor de studenten die haar bijwonen om het maximale effect uit de conferentie te halen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain – Nederland, 2016:

Wij hebben geen aanbevelingen om de eenvoudige reden dat jullie alles doen wat nodig is, alles wat wij graag willen dat er gebeurt.

Ik ben degenen die dit willen organiseren heel erg dankbaar, omdat de boodschapper zich onlangs realiseerde toen hij zich afstemde, dat Korea de sleutel is tot Azië vanuit het perspectief van een geascendeerde meester, gezien de situatie in Azië op dit moment. Korea is de sleutel om het bewustzijn van de Gouden Eeuw naar Azië te verspreiden. China is te gesloten, China is te groot. Japan is te gesloten. India te veel verdeeld – te verdeeld door alle verschillende goeroes die de mensen allerlei richtingen opsturen. Dus Korea heeft de beste kans op een doorbraak om te kunnen beginnen met het brengen van het nieuwe bewustzijn van de Gouden Eeuw en ook meer bewustzijn van de geascendeerde meesters en onze leringen. Dus wij zijn dankbaar, we zien uit naar de conferentie en wij hebben zeker veel paar spannende dingen te zeggen.