Onze paranormale of mentale kracht vergroten

Vraag: In het Nieuwe Testament staat, als we het zorgvuldig lezen, dat Jezus iemand was die paranormale of mentale kracht gebruikte. Dus kan hij bij ons een hulpmiddel of hulpmiddelen aanbevelen die deze mentale kracht bij ons versterken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus – Estland 2017:

In de eerste plaats krijg ik er nooit genoeg van om mensen op aarde te helpen of vragen te beantwoorden die worden gesteld met de bedoeling om te groeien. Wat betreft het vergroten van je mentale of paranormale kracht wil ik geen speciaal hulpmiddel geven, omdat dit automatisch gebeurt wanneer je het pad naar Christusschap bewandelt. Wij hebben natuurlijk heel veel hulpmiddelen om vooruitgang te boeken op dit pad.

Nu hebben de gevallen wezens diverse plannen beraamd voor hoe jij je paranormale of mentale kracht kunt versterken, vooral met de bedoeling om andere mensen te beïnvloeden. Dit wordt natuurlijk niet door de geascendeerde meesters onderricht. De algemene hulpmiddelen die worden aanbevolen, zijn eenvoudig de hulpmiddelen die wij jullie hebben gegeven.

Voor veel mensen is het gunstig om met de cursus tot zelfmeesterschap te beginnen en de zeven stralen te doorlopen, die speciaal ontworpen zijn om je vermogens te laten toenemen, je meesterschap van geest over materie op elk van de zeven stralen. Daarna kun je beginnen aan mijn cursus in Christusschap, Maitreya’s boek ‘Master Keys to Spiritual Freedom’, Moeder Maria’s boek over het overvloedige leven, enzovoort.