Negatieve effecten van Wifi

Vraag: Ik wil iets vragen over de invloed van Wifi op ons lichaam, Schaadt het ons lichaam? Schaadt het onze cellen? Verblijven in gebieden met Wifi en het thuis hebben.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria – Estland 2017:

Mijn geliefden, deze vraag kan niet worden beantwoord met een ja of nee, in die zin dat alles energie is. Verschillende vormen van energie kunnen andere vormen van energie beïnvloeden. We kunnen wel zeggen dat Wifi op de meeste normale, gezonde personen geen fysiek effect heeft, zoals trouwens ook radio- of televisiegolven je niet beïnvloeden. Er kunnen wel mensen zijn met bepaalde ziekten, op wie het wel invloed heeft, maar dit gebeurt maar heel zelden.

We kunnen wel zeggen dat het invloed kan hebben op het emotionele lichaam van sommige mensen. Maar voor een spiritueel persoon, die oproepen en invocaties doet voor bescherming en die zijn bewustzijn verhoogt, is het echter niet iets om je zorgen over te maken. Er kunnen wel mensen zijn met een bepaalde lagere bewustzijnsstaat, die hier op het emotionele niveau last van kunnen hebben. Maar een spirituele persoon die onze hulpmiddelen gebruikt, wordt er niet door beïnvloed. Dus niets om je zorgen over te maken.