Is planeet Venus geascendeerd?

Vraag: De 144.000 wezens die lang geleden samen met Sanat Kumara van Venus naar de aarde kwamen, waren niet in de geascendeerde staat. Betekent dit dat er geascendeerde en niet geascendeerde gebieden zijn op zo’n geavanceerde planeet als Venus?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, Seoel – Korea

Het is juist dat die 144.000 niet geascendeerd waren toen zij naar de aarde kwamen. Daarom konden zij ook op aarde incarneren. Sanat Kumara was een geascendeerde meester toen die 144.000 kwamen en daarom is hij niet geïncarneerd. Op Venus zijn geen gebieden die zijn geascendeerd en niet geascendeerd. De vibratie op Venus is eenvoudig zo verhoogd dat je niet (met je fysieke zintuigen en de instrumenten die je op aarde hebt) kunt zien dat er leven op Venus is – omdat dit in een hoger vibrerend spectrum bestaat.

Dit betekent niet dat de planeet is geascendeerd, zoals wij de ascensie definiëren, ze is gewoon verder met het proces om de vibratie te verhogen. Als je eenmaal van Venus ascendeert, word je een geascendeerde meester. Dan ben je een geascendeerde meester in het geascendeerde rijk. Daarom incarneer je daarna niet weer op een andere planeet.

We kunnen zeggen dat Venus nog steeds vier niveaus heeft: een identiteitsoctaaf, een mentaal octaaf, een emotioneel octaaf en zelfs een fysiek octaaf. Het is alleen dat het leven op Venus, of de vibratie van Venus, hoger is dan die van de aarde. Daarom kun je, hoewel het een fysieke planeet is die je kunt zien vanaf de aarde, de levensvormen niet zien die daar zijn (met je fysieke zintuigen).