Waarom zo weinig dictaten van Kuthumi?

Vraag: Ik hoorde dat meester Kuthumi ook een wereldleraar is, maar we kunnen maar heel weinig leringen van hem vinden. Is daar een reden voor? Kun je iemand aanbevelen als er een boodschapper voor Kuthumi op de wereld is?

Antwoord van Geascendeerde Meester Kuthumi, 2016 Seoel, Korea:

Er is geen speciale reden voor deze of andere boodschappers anders dan dat er bepaalde meesters zijn waar de boodschapper mee heeft gewerkt in vele incarnaties en daarom dichter bij hen staat. Natuurlijk ben ik net als Jezus een wereldleraar, maar deze boodschapper heeft een heel nauwe relatie met Jezus en Jezus heeft zoveel leringen die hij wil uitbrengen dat ik nog geen mogelijkheid heb gehad en een gaatje heb gevonden om goed met deze boodschapper te werken.

Ik zou op dit moment niet een andere boodschapper willen aanraden, maar ik raad jou aan, als je deze boodschapper erkent, om je op de meesters te richten die door hem heen spreken. Ik kan je ervan verzekeren dat ik dicht bij Jezus sta en dat jij, als jij je op Jezus concentreert, ook dichter bij mij komt en dan kun jij je relatie tot Jezus, zijn leringen, gebruiken om een persoonlijke innerlijke relatie met mij te ontwikkelen, als jij het gevoel hebt dat jij zo’n relatie hebt.