Hoe nieuwe ideeën over de economie worden uitgebracht

Vraag: Kun je nog wat meer vertellen over hoe nieuwe ideeën over de economie worden uitgebracht en hoe wij bij dat proces kunnen helpen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain:

Wanneer jullie oproepen doen, kunnen wij licht en ideeën verankeren, maar er moeten wel mensen geïncarneerd zijn die deze ideeën kunnen ontvangen en ze naar het fysieke vlak brengen. Dit vereist van hen dat zij een bepaald kennisniveau hebben en inzicht in hoe de economie werkt. Niemand kan alle ideeën ontvangen die wij naar buiten willen brengen.

Verschillende mensen zullen stukjes van de puzzel geven. En de vraag is: Wanneer zijn zij bereid en eraan toe om dat te doen en te publiceren? De grotere vraag is: Zullen genoeg mensen acht slaan op die ideeën en er een samenhangend geheel van maken en ze dan echt op de economie van een land toepassen?

Er zijn al mensen die dit doen, mensen waar ik op innerlijk niveau mee werk, zelfs als zij zich niet bewust zijn van mijn bestaan. Dit wordt geaccelereerd door de mensen die oproepen doen, maar ik wil niet al te veel concrete informatie geven. Ik ga geen specifieke voorspelling geven over data, omdat het een delicaat proces is. Het moet door de drie hogere niveaus heen, voordat het naar het fysieke vlak kan komen.

Hier komen jullie als spirituele mensen van pas. Jullie kunnen in de invocaties en decreten vragen – als de economie je interesseert – of er ideeën naar beneden kunnen worden gefilterd, dat de mensen beschermd zullen worden en losgesneden, zodat hun geest ze kan ontvangen. Je kunt natuurlijk ook oproepen om de duistere krachten te oordelen en te binden die tegen deze ideeën zijn en die, nu op dit moment, bezig zijn uit te vinden hoe zij die ideeën kunnen torpederen door valse ideeën naar buiten te brengen, die ze schijnbaar tenietdoen, of in ieder geval mensen tegen elkaar opzetten of de aandacht afleiden.

Het is een gevoelig proces. Het gebeurt niet van de ene dag op de andere, omdat de economie een ingewikkelde kwestie is in de moderne wereld. Het is ingewikkeld op goede gronden, gedeeltelijk omdat de gevallen wezens het erg ingewikkeld hebben gemaakt om hun macht te verbergen, maar ook omdat de kracht die deze vaste structuren afbreekt ervoor heeft gezorgd dat de economie meer diversiteit heeft gekregen, complexer is gemaakt, om het zelfs voor gevallen wezens onmogelijk te maken om die volledig te beheersen.

Zij kunnen met hun geest niet doorgronden hoe de economie in feite werkt. Er is momenteel eigenlijk geen enkel menselijk wezen geïncarneerd dat met de dagelijkse denkgeest kan doorgronden hoe de economie werkt en dit is een van de problemen waar wij tegenaan lopen. Dit gaan wij tegen door energie of matrijzen door verschillende mensen uit te brengen die er in ieder geval delen van begrijpen.