Wat is de geestvervoering?

Vraag: Kan Jezus wat uitdiepen wat de ‘geestvervoering’ is waar christenen in geloven? Het is iets waar ik nog nooit van heb gehoord, hoewel ik als christen ben opgevoed. Maar ongeveer twee jaar geleden hoorde ik voor het eerst over dat idee.

Kim:  De geestvervoering komt er in principe op neer dat er een moment komt waarop het fysieke lichaam van iemand ten hemel vaart. En er is zelfs een serie populaire boeken over die bespreekt hoe dit zal gebeuren. Ineens worden sommige mensen gewoon weggenomen en alles wat er nog overblijft, is een stapeltje kleding op de stoel. En hun lichaam wordt dan in de hemel opgenomen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria bij een conferentie in Nederland, 2016:

Het bestaat helemaal niet, maar opnieuw iets wat de gevallen wezens in het mentale rijk hebben bedacht en die christelijke fundamentalisten gebruiken om verwarring te scheppen. Mijn geliefden, wat voor nut heeft een fysiek lichaam in de hemel – serieus?

Je hebt het over een verschil in vibratie dat zo enorm groot is dat de fysieke atomen letterlijk zouden desintegreren en uit elkaar spatten als je fysieke lichaam werd getransporteerd naar het vibratiespectrum van het geascendeerde rijk. Een fysiek lichaam zou op geen enkele manier op dat vibratieniveau kunnen bestaan.

Je hoeft ook geen fysiek lichaam in het geascendeerde rijk. Je hebt een hoger lichaam dat veel meer capaciteiten heeft dan in het fysieke rijk. Dit hele idee, niet alleen van de geestvervoering, maar ook dat van andere christelijke bewegingen die geloven dat alle fysieke lichamen aan het eind der tijden weer opstaan en verder leven in de hemel, is ook helemaal een product van de gevallen wezens.

Het is bedoeld om mentale energie van de mensen af te pakken, zoals Lanto heeft gezegd, om die energie gewoon door de duistere krachten te laten stelen. Denk eens aan de logische consequentie die dat voor jou heeft als je een fysiek lichaam in de hemel zou hebben. Zouden jullie allemaal naakt rondlopen? Of zou je ook kleding in de hemel hebben? Wat zou de mode in de hemel zijn? Wat zou de trend dit jaar zijn, zwart, blauw?

Je ziet dat dit een voorbeeld is, mijn geliefden, van dat menselijke wezens duizenden en tienduizenden en miljoenen jaren op aarde omstandigheden op aarde hebben gebruikt om op God en het spirituele rijk te projecteren dat zij willen dat God zich aan de omstandigheden in het materiële rijk aanpast. Dit is het Satanische bewustzijn dat ik aanpakte toen ik tegen Petrus zei: “Ga achter mij, Satan.” Dit is het bewustzijn dat wil dat de Geest zich aanpast aan de huidige omstandigheden in de materie. Je hebt geen fysiek lichaam nodig, je hebt een veel mooier, veel capabeler lichaam in het geascendeerde rijk.