Hoe kan ik mij op Jezus afstemmen?

Vraag: Geliefde Jezus, Dank je voor deze kans! Ik heb de laatste tijd op veel websites die afstemming op de Christus aanbieden, gekeken en die zijn nogal duur. Ik zou echt graag afgestemd willen zijn op jouw energie en liefde en met jou samen werken aan mijn transformatie en het spirituele voordeel daarvan voor het universum, Kun je hiervoor een techniek met ons delen? Heel heel heel erg veel dank! Shalom!

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Dat heb ik al gedaan en die staan gratis tot jouw beschikking op deze website. Helaas zijn de mensen geneigd te denken dat wat ze gratis krijgen, niet zo effectief of waardevol kan zijn als technieken waar je hoge prijzen voor moet betalen. Ze herinneren zich niet mijn uitspraak: “Om niet hebben jullie ontvangen, om niet moeten jullie geven” (Matteüs 10:8).

Voor innerlijke afstemming op mij, jouw Christuszelf of een ander lid van de geascendeerde meesters gebruik je de techniek voor innerlijke afstemming of de wake om innerlijke leiding op te roepen.

Om jezelf en anderen tegen duistere krachten te beschermen, inclusief de hele planeet, gebruik je de decreten voor bescherming.

Om laag frequente energie te transformeren in hoog frequente spirituele energie gebruik je de decreten aan de Violette Vlam.

En voor een stel uiterst effectieve rituelen, zowel voor bescherming, transformatie en afstemming gebruik je de prachtige rozenkransen die mijn geliefde Moeder heeft gepubliceerd. Deze hulpmiddelen komen recht uit het hart van Moeder Maria en ik kan je ervan verzekeren dat die een belangrijke dispensatie en een grote kans voor de spirituele mensen op deze planeet vormen. In feite behoren die tot de meest effectieve spirituele technieken die ooit op deze planeet zijn gepubliceerd.

Als genoeg mensen die gaan gebruiken, zul je de wereld werkelijk zien veranderen, zoals die al enigszins veranderd is omdat een relatief klein aantal mensen de rozenkransen nu al gebruikt. Maar onthoud dat al het leven in werkelijkheid één is, dus zelfs één persoon die door één te zijn met zijn of haar spirituele zelf, verankerd is, kan van grote invloed zijn wanneer de rozenkransen of andere spirituele rituelen worden opgezegd – zelfs door schijnbaar een gewoon leven te leiden.

Laat me je ervan verzekeren dat wij, de geascendeerde meesters, grote verwachtingen hebben van wat die rozenkransen voor de planeet kunnen doen. Maar om die verwachtingen te laten uitkomen, moet iemand beslissen dat “Ik degene ben, die elke dag een rozenkrans zal opzeggen!”

WEES diegene!

Als je een heel effectief hulpmiddel wilt om je inzicht in het Christusbewustzijn te vergroten, lees dan het boek ‘The Christ Is Born In You’ of volg de cursus ‘Master Keys to Personal Christhood’.