Hulpmiddelen kunnen jouw drievoudige vlam activeren

Vraag: Sinds ik ben begonnen met het opzeggen van de rozenkrans van Oneindig Licht heb ik een heerlijk warm gevoel bemerkt dat in mijn hartstreek brandt en lijkt te groeien wanneer ik hem opzeg. Komt dit van mijn Godvlam of is dit het gevoel van de Aanwezigheid van Oneindig Licht die door mij heen werkt?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Iedere levensstroom werd geschapen met een vonk van spiritueel licht dat vaak de drievoudige vlam genoemd wordt. Deze vlam zit in jouw hartchakra op dezelfde hoogte als je hart, maar in het midden van je borstkas. Alle rozenkransen zijn ontworpen om deze vlam in evenwicht te brengen, wat betekent dat de rozenkransen de drie eigenschappen van die vlam in evenwicht brengen. Die eigenschappen kun je beschrijven als kracht, wijsheid en liefde, en zij corresponderen met de Drie-eenheid van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Als jouw vlam in evenwicht is, kan die groter worden en dit zul je als een brandend gevoel ervaren.

Omdat verschillende mensen verschillende onevenwichtigheden hebben in hun drievoudige vlam, kan het variëren welke rozenkrans het meeste effect heeft op de drievoudige vlam. Daarom voelen bepaalde mensen zich aangetrokken tot één rozenkrans in het bijzonder. Zij hebben het gevoel dat zij die rozenkrans nodig hebben om de drievoudige vlam in evenwicht te brengen.

Een rozenkrans opzeggen roept vanzelfsprekend jouw Godvlam op en het Wezen dat in de rozenkrans wordt genoemd. Dus kan het brandende gevoel het licht zijn dat door jou heen stroomt. Als je een bepaalde affiniteit hebt met het spirituele Wezen dat in de rozenkrans wordt opgeroepen, kan dat jou ook een gevoel van warmte geven. Of het antwoord kan alles wat ik hier boven genoemd heb, zijn.