More to Life Store

Sommige mensen vinden het moeilijk om iets te bestellen in de Store. Daarom geef ik een vertaling van wat Kim op de homepagina heeft staan.

HULPMIDDELEN VOOR STUDENTEN VAN GEASCENDEERDE MEESTERS


De More to Life Store heeft een update gehad om hem veiliger en gemakkelijker te maken. Dit betekent dat je nadat je een e-book of soundfile hebt gekocht, hem meteen kunt downloaden. (Dit kun je doen in het gebruikersdeel (User area) dat alleen maar zichtbaar is wanneer je ingelogd bent.)

Onder het logo van More to Life  kun je inloggen en je ook aanmelden (register).

Je hoeft niet meer te wachten op een e-mail ter bevestiging. Je moet eerst een account aanmaken en inloggen als je iets wilt kopen. Nadat je hebt betaald, kun je jouw aankoop downloaden.

Categorieën:

E-books: Als je een e-book koopt, zorg er dan voor dat je een iPad of e-book reader hebt of software die EPUB kan lezen.

Printed Books: niet meer te koop via Kim Michaels.

Audio Books: Die worden voorgelezen door Kim Michaels

Audio Invocations: Hier staat niet bij dat Kim ze opzegt, maar ik neem aan van wel.

Audio Decrees: Die worden hardop gezegd door Kim Michaels.

Events: Conferenties of webinars worden wel aangekondigd en dan vermeld ik er wel bij hoe je kunt betalen als je geen creditcard hebt. Dit kondigt Kim t.z.t. zelf aan.

Donations: Dat spreekt voor zich. Je kunt zelf een bedrag kiezen.

Translated books: Dutch – Nederlands. Het zijn wel e-books. Wil je een gedrukt boek dan moet je kijken op bol.com e.d. of die er zijn.

Subscription: Dit is een abonnement die je een jaar toegang geeft tot de soundfiles van de dictaten die op de website ascendedmasterlight.com staan. Als je een abonnement wilt, klik dan op Downloads in User area. Na het afrekenen, kun je inloggen en op Downloads klikken.

Valuta wijzigen: Helemaal bovenaan de pagina van de website zie je een grijze balk met de symbolen voor Mastercard, Visa en PayPal. Daarnaast staat rechts USD $. Als je op het pijltje drukt, verandert dit in EUR €.

Er zijn ook wat veranderingen:
1. De prijzen zijn per 1 februari 2021 iets omhoog gaan.
2. Vanaf eind februari worden er geen gedrukte boeken meer in de Store verkocht. De reden is dat de internationale verzendkosten stijgen en het is voordeliger om boeken te kopen bij Amazon, Barnes & Noble, Kindle, bol.com of je plaatselijke boekhandel. De boekhandel kan je boek bij de groothandel bestellen.