Jouw persoonlijke meester

ONDERWERPEN: Jouw persoonlijke meester – gebruik de hulpmiddelen voor innerlijke afstemming

Vraag: Dank je heer Jezus dat je één van de grootste voorbeelden van de Levende Christus bent. Ik dank Kim en ik betuig mijn erkentelijkheid voor je spirituele toewijding. Ik zou graag willen weten of Kuthumi mijn persoonlijke meester is, ook wat mijn missie is.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Er zijn bepaalde dingen op het spirituele pad die vanuit een innerlijke bron onthuld moeten worden in plaats van een bron van buitenaf. Eén daarvan is de identiteit van jouw persoonlijke Meester. Er wordt gezegd dat wanneer de student er klaar voor is, de leraar verschijnt. Dit is waar, hoewel de student niet altijd de leraar herkent.

Als jij sterk innerlijk contact met een bepaalde geascendeerde meester voelt, dan is dit zeer waarschijnlijk waar, omdat die meester als je persoonlijke leraar dient, in ieder geval tijdelijk. Concentreer je aandacht daarom op die Meester en maak je er geen zorgen om of het je permanente Meester is.

Veel mensen bestuderen een bepaalde Meester een poosje en schakelen dan op een andere Meester over. Als je zo een poosje van Meester naar Meester gaat, zou je misschien de duidelijke herkenning krijgen dat een bepaalde Meester jouw belangrijkste Meester is. Het is echter belangrijk dat je dit besef krijgt door innerlijk weten, een intuïtieve ervaring. De reden is dat wanneer het van binnenuit komt, het een diepere betekenis voor je heeft en het in je wezen geïnternaliseerd wordt.

Verscheidene andere mensen hebben naar hun missie gevraagd en dit zijn nog meer voorbeelden van kennis die van binnenuit bij je moet komen.

Mijn doel met deze website is degenen die bereid zijn het pad naar Christusschap te gaan en spiritueel onafhankelijk te worden en in hun eigen spirituele onderhoud te voorzien, te verheffen door de persoonlijke aanwijzingen van hun Christuszelf. Ik hoop dat je kunt begrijpen dat ik geen persoonlijke aanwijzingen op deze website zet. Als ik dat zou doen, wachten de mensen misschien op antwoorden en dan zouden ze niet onafhankelijk worden. Omdat ik een spirituele meester ben, ga ik niet voorkomen dat de mensen hun persoonlijke overwinning behalen.