Hoe jij je geboorteland kunt helpen

 

Vraag: Ik weet dat de meesters al leringen over Haïti hebben gegeven als antwoord op bepaalde vragen die in het verleden zijn gesteld, maar aangezien de situatie in Haïti steeds verder verslechtert, vroeg ik me af hoe ik kan helpen? Ik ben geboren en getogen in Haïti en het is op zijn zachtst gezegd hartverscheurend om de huidige situatie te zien.

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria – Webinar 2023: Een spiritueel persoon zijn in een chaotische wereld

Welnu, als individu moet je erkennen dat er een grens zit aan wat jij kunt doen aan het collectieve bewustzijn. Als het collectieve bewustzijn of een cruciaal aantal mensen niet bereid is zichzelf te transcenderen, kun je als individu niet zo veel doen. Maar je moet je natuurlijk afstemmen op je Goddelijke plan en kijken of in jouw Goddelijke plan staat dat je fysiek iets in het land moet doen door in het land aanwezig te zijn en deel te nemen aan het proces dat daar plaatsvindt, of dat het meer in je Goddelijke plan ligt om daar weg te blijven maar ook oproepen te doen.

Het feit dat je ergens geboren en getogen bent, betekent niet per se dat je Goddelijke plan zegt dat je met dat land aan de slag moet. Het kan zijn dat het gewoon de plek was waar jij geboren moest worden en dat je daar bepaalde ervaringen moest opdoen, maar vervolgens naar een ander land verhuist en die ervaringen daar gebruikt. Maar het kan ook zijn dat het deel uitmaakt van je Goddelijke plan om iets te doen. Het kan ook zijn dat het deel uitmaakt van je Goddelijke plan om in veel gevallen het enige te doen wat je echt kunt doen, namelijk oproepen doen. Gebruik onze invocaties en decreten om oproepen te doen voor specifieke mensen of het collectieve bewustzijn in het algemeen. Je zou zelfs een van de invocaties kunnen doen die spreken over de toestand in de wereld en deze herschrijven als specifieke oproepen voor Haïti, tussen de decreten aan de meesters door. Je zou natuurlijk ook kunnen proberen om op zoek te gaan naar andere spiritueel ingestelde mensen uit Haïti en een soort wake van decreten te doen omdat de vermenigvuldigingsfactor dan groter wordt.