Antizwaartekrachttechnologie

 

Vraag: Saint Germain merkte onlangs op dat dat men in de oudheid akoestische levitatie gebruikte om massieve structuren zoals de piramides te bouwen. Hebben ze occulte of duistere krachten aangeboord om deze macht te verwerven of was het heilzaam? Zou akoestische levitatie tegenwoordig van nut kunnen zijn als de oude methoden werden herontdekt of zijn er nieuwe methoden die misschien nog uit moeten komen?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Saint Germain. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Akoestische levitatie, zoals je het zou kunnen noemen, is slechts een van de manieren om de zwaartekracht op te heffen. Het is geen zwarte magie. Het is geen duistere kracht of energie, maar er zijn ook andere manieren om dit te doen en naarmate we verder de Gouden Eeuw ingaan, zal ik een aantal technologieën uitgeven die de zwaartekracht kunnen opheffen en daardoor wordt het gemakkelijker om allerlei soorten voorwerpen te vervoeren.

Zoals we al eerder hebben aangegeven, hebben alle natuurkrachten vanzelfsprekend een tegenovergestelde polariteit. De zwaartekracht heeft ook een tegenovergestelde polariteit en het gaat erom dat je die kracht leert gebruiken om de zwaartekracht te omzeilen of op te heffen.

Dit is meestal tijdelijk, want de zwaartekracht houdt de planeet tenslotte bij elkaar en houdt jou op het aardoppervlak en voorkomt dat je huis de ruimte in zweeft. Het is een zeer noodzakelijke kracht, maar bestaat natuurlijk met een polariteit zoals de plus en min van elektriciteit, zoals de uitbreidende en samentrekkende kracht. En wanneer deze kennis wordt vrijgegeven en door mensen wordt begrepen omdat ze hun geest ervoor openen, dan zal het mogelijk worden om de zwaartekracht op te heffen en objecten te verplaatsen.