De DARTmissie van de NASA

 

Vraag: De NASA heeft zojuist DART gelanceerd, een sonde die op een asteroïde moet botsen voor het geval een dergelijke gebeurtenis het leven van de planeet in de toekomst bedreigt. Dit soort wetenschap lijkt op zijn minst Hollywoodachtig en dualistisch omdat het bang is dat het universum ons aanvalt, een Armageddonmentaliteit. Ik was er eigenlijk door van streek omdat we niet tevreden zijn met het beschadigen van de binnenkant van onze planeet maar dat nu ook daarbuiten doen. Het nieuws bericht nu dat de Dart een spoor van tien duizend mijl aan puin in de ruimte heeft achtergelaten. Kunnen de Masters hier alstublieft iets over zeggen?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Saint Germain. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Welnu, het is duidelijk dat er momenteel een bepaald niveau van collectief bewustzijn op aarde is. En mensen moeten dat bewustzijn openbaren. En dit project is duidelijk een openbaring van het bewustzijn dat er niet op vertrouwt dat er geen gevaar bestaat dat een asteroïde de aarde vernietigt als je het bewustzijn van de aarde verhoogt.

In het algemeen bestaat de overtuiging dat een asteroïde de dinosaurussen heeft uitgeroeid. We zouden kunnen zeggen dat die mensen denken dat ze net dinosaurussen zijn, omdat ze hun manier van denken niet hebben verschoven naar de manier van denken in de Gouden Eeuw, bang als ze zijn dat hen hetzelfde zal overkomen. Daarom gebruiken ze de technologie die ze hebben in een poging iets te doen. Dat is natuurlijk niet nodig. Maar toch moet dit worden geopenbaard en je kunt er technologisch je voordeel mee doen om dit te gebruiken voor constructieve doeleinden.