Energie aantrekken met je gedachten

 

Vraag: Soms vertel ik mijn leerlingen op school over een man die ongeveer tien tot vijftien jaar geleden door de wetenschap werd ontdekt, die zestig jaar lang geen voedsel had gegeten, maar nog leefde. De wetenschap had bevestigd dat zijn spijsverteringsstelsel gedurende ongeveer dezelfde periode geen voedsel meer had verteerd. Ik vertel de kinderen dat dit aantoont dat er op een of andere manier meer energie in de kosmos voor ons beschikbaar is dan de energie die we uit ons voedsel halen. Nu hebben we een energiecrisis en denk ik veel na over de mogelijkheid om lichtenergie rechtstreeks op mijn mobiele telefoon of een ander apparaat over te brengen door dit te visualiseren. Ik heb hier niet zoveel succes mee gehad. Mijn vraag is of het een goed idee voor ons is als student van de geascendeerde meesters om dit serieus te visualiseren en uit te breiden? Saint Germain heeft ook al eens gesproken over een doos in elk huis waardoor gratis energie binnenkomt. En ik weet dat hij ook sprak over een andere vorm van technologie, maar nogmaals, gaat dit de goede richting op? Zou je dit kunnen bepreken?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Saint Germain. Webinar voor Amerika van 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Waar de aarde zich nu bevindt, is het geen praktisch idee om te denken dat je met je gedachten kunt visualiseren dat je energie kunt opwekken die een fysiek apparaat zal laten werken. Je hebt een vorm van technologie nodig als intermediair die de energie eerst naar het fysieke vlak brengt en die daarna op je apparaat aan te sluiten. Ik heb het over technologie, omdat dit de praktische oplossing is als je bedenkt waar de aarde zich bevindt.

Je hebt natuurlijk gelijk dat er verschillende manieren zijn om energie op te wekken met je gedachten. Jij kunt, en andere mensen hebben dit gedaan, het fysieke lichaam uitsluitend in stand houden met energie die van een geest komt. Ik raad je als student van de geascendeerde meesters niet aan om hieraan te werken, tenzij je van binnenuit voelt dat je dit moet doen, maar je kunt er maar beter voor zorgen dat die van je hogere zelf komt en niet van een of ander gescheiden zelf.

Het is goed dat een student van de geascendeerde meesters visualiseert dat er energie naar het fysieke vlak stroomt en dat het mogelijk is om technologie te maken die mensen in staat zal stellen om deze energie te gebruiken om fysieke apparaten te laten werken. Er zijn verschillende vormen van technologie die dit kunnen, waar ik aan meewerk om mensen die daarvoor openstaan, en het uit te brengen. Als student van geascendeerde meesters kun je daar oproepen voor doen. Je kunt je voorstellen dat die technologie zo snel mogelijk naar buiten zal worden gebracht; dat mensen ervoor open zullen staan.