Voorouders vereren en reïncarnatie

Vraag: Ik heb een achtergrond waarin de mensen contact blijven houden met hun voorouders. Ik vraag me echter weleens af hoe iemand contact kan blijven houden met een voorouder die honderden of duizenden jaren geleden is overleden, als die levensstroom alweer vele malen geïncarneerd is?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2012 – Webinar voor Amerika

Een heel logische vraag om over na te denken. Maar de vraag is natuurlijk of ze in reïncarnatie geloven, en dat is iets wat niet alle mensen doen die in contact willen blijven met hun voorouders. Enkelen geloven dat ze in contact staan met de geest van hun voorouders, en dat die geest verder leeft.

Je weet natuurlijk dat de waarheid over reïncarnatie is dat iemand verder zal gaan, weer incarneert en waarschijnlijk in een andere cultuur en met een andere familie. En daarom is er niet echt iemand waar ze contact mee kunnen maken. De mensen die contact maken met hun voorouders, of die in ieder geval denken dat ze met hen contact hebben, hebben contact met een paar collectieve entiteiten die eenvoudig proberen om de energie van de mensen te pakken te krijgen door hen aandacht te schenken.

Ze hebben geen gesprekken met hun voorouders en ze vereren zeker niet hun voorouders. Zij geven hun energie alleen maar aan een collectief beest die het absorbeert zoals een zwarte gat licht absorbeert.