De aanval van gevallen wezens op een levensstroom die binnenkomt

Vraag: Er werd genoemd dat de gevallen wezens veel afweten van de levensstroom die binnenkomt in een lichaam. Proberen de gevallen wezens een binnenkomende levensstroom aan te vallen op de straal waarop het meeste momentum heeft? Laten we zeggen dat een avatar momentum heeft op de Vijfde Straal (Derde Oog), schokken ze hem dan op een manier waardoor de Vijfde Straal het meest vervormd raakt?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Ja, het klopt dat de gevallen wezens altijd kijken naar een binnenkomende levensstroom en zowel naar de zwakheden als de kracht kijken. Ze vallen je niet alleen op de je sterkste punt aan, hoewel ze dat zullen proberen te vervormen als dat kan, maar zij vallen voornamelijk je zwakke punten aan omdat dit voor hen het gemakkelijkst is. Ze zullen natuurlijk ook proberen om je sterke kanten te vervormen, omdat dit psychologische impact op je heeft. Maar het is niet zo dat de gevallen wezens onbeperkt de macht hebben om binnenkomende levensstromen aan te vallen, het heeft heel erg te maken met de keuzes die jij maakt.

Het is wel duidelijk dat jij, zoals we hebben gezegd, wanneer je incarneert, als een avatar bijvoorbeeld van een natuurlijke planeet incarneert, in de zwaarte van planeet aarde het een tamelijk overweldigende ervaring is en dat je dan tot een reactiepatroon zult vervallen. Het is gewoon een kwestie van wanneer jij je bewust begint te worden van wat de gevallen wezens doen en de methoden die zij gebruiken, zodat jij er niet op reageert, je laat je niet door hen manipuleren door te vervallen tot een reactiepatroon op hen of in ieder geval jezelf begint te bevrijden van die reactiepatronen.