Gratis diensten verlenen

Vraag: Wat is het standpunt van de geascendeerde meesters over gratis diensten verlenen zoals heling, counseling, coaching, enzovoort?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Je zou kunnen zeggen dat dit goed heeft gewerkt voor deze boodschapper die vanaf het begin gratis een groot aantal leringen op de website heeft gezet. Hetzelfde kan gezegd worden van iemand die een andere dienst verleent. Om te beginnen, om je te vestigen, kan het goed en waardevol zijn om iets gratis te doen.

Zelfs later is het waardevol om een bepaalde aantal gratis leringen te geven. Je kunt nadenken over het concept tienden en zeggen dat je een bepaald aantal, of het precies tien procent is of dat je een aantal diensten gratis verleent, wat nieuwe cliënten zal aantrekken en je dienstverlening laten groeien.

Het is een onderdeel van het vermenigvuldigen van je talenten; dat je bereid bent om iets gratis te doen in plaats van met je lineaire geest te kijken of je betaald krijgt voor diensten die je hebt verleend en de juiste betaling daarvoor te ontvangen – je krijgt je ‘pond vlees’, bij wijze van spreken.