Kunnen gevallen wezens het land vooruithelpen?

Vraag: Er was een vraag over Argentinië, en een leider die Rosas heette, waarin werd gevraagd of hij een gevallen wezen was en zou het dan ook kunnen dat het werk van de gevallen wezens in bepaalde tijden nuttig is voor het globale plan van de geascendeerde meesters?

Antwoord van Kim Michaels, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Ik zal dat bespreken, omdat de meesters leringen hebben gegeven dat een persoon, in een bepaalde situatie, die geen ideale situatie is, kan meehelpen om het land vooruit te brengen. Jezus heeft een paar jaar geleden hierover een diepgaand dictaat gegeven, toen hij erover sprak dat Lenin en de bolsjewistische revolutie voor een broodnodige verandering in Rusland heeft gezorgd.

Een tijdlang was het niet zo dat ze helemaal niet werden gesponsord door de geascendeerde meesters, maar dat ze op één lijn zaten met de noodzaak om verandering in Rusland te brengen. Maar al snel raakten ze dat kwijt en daarna werden ze een onderdrukkende macht die iedere verandering tegenhield. Hetzelfde had hier het geval kunnen zijn, wat je wel zult weten als je iets meer over het land weet.