Vraag over een ruggenprik tijdens weeën

Vraag: Ik wil graag weten wat Moeder Maria denkt van de ruggenprik. Is er een manier om pijn te voorkomen als je tijdens de hele zwangerschap goddelijk licht oproept? Als dat zo is, welke decreten en invocaties moeten we dan gebruiken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Dit is een van de vragen waar ik geen algemeen antwoord op kan geven, omdat alles afhankelijk is van de persoonlijke situatie van de vrouw. Er kunnen veel redenen zijn waarom een vrouw hevige pijn kan krijgen tijdens de geboorte van een kind of langer weeën heeft. De oorzaak is eigenlijk niet zo belangrijk, omdat de weeën al zijn begonnen zodra je daar bent. Als het heel erg moeilijk is, niet uit te houden, heel erg pijnlijk, dan ben je gerechtigd om een pijnstiller te nemen om de pijn te verminderen om gemakkelijker te kunnen baren. Ik zeg niet dat dit niet zou mogen of niet kan. Om te voorkomen dat je in die situatie terechtkomt, kan het inderdaad helpen om het licht in de vorm van decreten op te roepen. Je kunt Astrea gebruiken, de violette vlam, en decreten aan mij.

Maar in de eerste plaats zou ik willen zeggen dat je tijdens de zwangerschap naar je eigen houding moet kijken ten aanzien van het feit dat je een vrouw bent, dat je een vrouwelijk lichaam hebt, dat je moeder wordt, dat je moet baren, dat je een kind in je laat groeien. En dan zie je dat als jij je hier zorgen over maakt, elk idee van spanning of trauma, waarschijnlijk voortkomt uit vorige levens waarin je traumatische ervaringen hebt gehad. Wanneer je de geschiedenis van de planeet bekijkt, dan zie je dat bij veel vrouwen, in een situatie waarin ze zwanger waren, iets gebeurde: een oorlog, een natuurramp, armoede, of iets dergelijks, waarin ze moesten vluchten of in een andere moeilijke situatie terechtkwamen tijdens de zwangerschap of de geboorte. Of zelfs in de tijd erna, omdat ze moeilijkheden kregen bij het opvoeden van het kind en om het in leven te houden. Dit kan ernstige wonden veroorzaken en als je het gevoel hebt dat jij zoiets hebt, kun je de hulpmiddelen uit ‘Healing Your Spiritual Traumas’ gebruiken, maar ook de andere boeken, invocaties opzeggen, de hulpmiddelen benutten, zelfs een paar die we op deze conferentie geven, om die trauma’s uit het verleden te helen, en dat zal voor een gemakkelijker geboorte zorgen.

Je moet je ook realiseren dat het één ding is om zwanger te zijn en het gevoel te hebben dat er een kind in jou groeit, maar dat het iets anders is om je te realiseren dat er nu een kind naar buiten komt en dat is tussen haakjes niet zo aangenaam. Je kunt jezelf psychologisch voorbereiden op die situatie voor je die keuze kunt maken, maar zelfs als je het psychische werk hebt gedaan, kan het nodig zijn om te beslissen: “Ik kan de klok niet terugdraaien. Ik zal er dus geen weerstand aan bieden. Ik zal het mezelf zo gemakkelijk mogelijk maken door dit te accepteren, door mee te gaan op de stroom en te laten gebeuren wat er moet gebeuren.”

Veel vrouwen bieden onbewust weerstand, iets waar zij zich pas bewust van worden in de verloskamer. Of misschien worden ze zich er niet eens bewust van, maar voelen ze het alleen maar en handelen daarnaar en krijgen allerlei reacties die op angst berusten. Het kan nodig zijn om mentaal een stapje terug te doen, je af te stemmen op die weerstand in jou en de beslissing te nemen dat je het proces laat gebeuren. Hoe minder weerstand, hoe minder pijnlijk het zal zijn, tenzij er een fysiek probleem is natuurlijk, en daarom heb je dokters en vroedvrouwen nodig die ervaring hebben met dit proces.