Ongemak tijdens de meditatie van Moeder Maria

 

Vraag: Ik beoefen al meer dan een jaar de meditatie van Moeder Maria om het geboortetrauma te helen, uit het boek ‘Heel je Spirituele Trauma’s’. Tijdens het beoefenen van deze meditatie voel ik na een poosje ongemak, pijn en innerlijke spanning. Dan stop ik even en pauzeer ik even en dan ga ik weer verder. Ik voel me lichter dan een jaar geleden toen ik voor het eerst de meditatie deed. Kun je mij vertellen of ik alles goed doe?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2022 – Webinar voor Oekraïne

Je moet je geest niet vastpinnen op het geven van een bepaalde meditatie of invocatie. Als je de soort reactie krijgt die je beschrijft door een bepaalde invocatie of oefening, doe dan een tijdje wat anders. De reden voor het ongemak is dat je iets niet hebt gezien; je hebt een gescheiden zelf niet gezien.

Dit komt omdat je ofwel niet in staat bent om hem op dit moment te zien, ofwel hem niet wilt zien. Je moet een stapje naar achteren doen, een paar andere invocaties en oefeningen doen, en de kwestie vanuit een andere hoek, vanuit een ander perspectief, bekijken. Dan zul je hopelijk na verloop van tijd de gescheiden zelven doorgronden, zien wat ze zijn en ze laten sterven, zodat je verder kunt.