Het volume van de decreten

Vraag: Hoe luid moeten we de decreten en invocaties opzeggen? Is het genoeg als wij onszelf kunnen horen, of moet het luider?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Dat is afhankelijk van jouw situatie in de praktijk. Als je situatie zo is dat je niet veel privacy kunt krijgen, waardoor andere mensen je niet kunnen horen, en als dat een probleem voor jou is, dan kun je ze luid genoeg opzeggen dat jij het kunt horen en andere mensen niet. Het is zeker beter om ze te doen dan ze helemaal niet op te zeggen.

In de ideale situatie ben je alleen, in je eigen sfeer, waardoor je niet gestoord wordt door andere mensen, en ook zelf geen andere mensen stoort. En dan kun je ze zo hard zeggen als jij wilt, zodat jij je er goed bij voelt en het je stem geen stress oplevert. Wanneer de boodschapper de decreten leidt in een groep of zelfs op het internet opzegt, dan projecteert hij een luidere stem om zichzelf ervan te verzekeren dat andere mensen hem horen. Maar jij hoeft dat niet te doen als je alleen bent.

Maar als je wat ervaring krijgt met decreten en invocaties, dan zul je erachter komen dat een bepaald volume goed voelt voor je stem, maar wel meer kracht geeft aan de decreten en invocaties. Met andere woorden, je wilt een bepaalde stroom bereiken, waarin het tempo en het volume door de Geest wordt bepaald. De Heilige Geest stroomt gewoon door je heen en bepaalt het tempo en het volume, en op die manier haal jij er het maximale effect uit. Dit is niet iets wat je in gedachten beslist; je laat het stromen. En naarmate je ervarener wordt, zul je bijna onmiddellijk in de stroom komen.