Decreten aan de Zeven Stralen

Zoals ergens anders wordt gezegd, bestaat er een hiërarchie van spirituele wezens die elk de zeven stralen vertegenwoordigen. De belangrijkste vertegenwoordigers van elke straal zijn de Elohim (die het materiële universum hebben gemanifesteerd), de Aartsengel (die de specifieke vibratie van elke straal brengt) en de chohan (die de belangrijkste leraar voor die straal is.)

Dus deze drie vertegenwoordigers oproepen is de krachtigste manier om spiritueel licht op te roepen van een bepaalde straal. En de krachtigste hulpmiddelen om deze wezens op te roepen zijn de decreten die hier beneden staan.

Deze decreten vertegenwoordigen een speciale dispensatie van de Elohim. Omdat ze alle spirituele basisstralen omvatten, zijn ze heel geschikt om jou evenwichtig naar je spirituele doelen toe te laten groeien.

Om het zowel gemakkelijker als krachtiger voor jou te maken om deze decreten op te zeggen, heeft Kim Michaels alle decreten in drie versies opgenomen:

  • 9 keer langzaam opgezegd, zodat mensen voor wie de decreten nieuw zijn, de techniek kunnen leren en stuwkracht kunnen opbouwen.
  • 24 keer met een gemiddelde snelheid die de mensen heel snel kunnen leren. Deze opname is geschikt voor dagelijks gebruik of om je decreten op te zeggen terwijl je aan het autorijden bent.
  • 36 keer snel, zodat ervaren decreetopzeggers er het maximale effect uit kunnen halen. Denk eraan dat deze opnames ontworpen zijn om snel en krachtig te zijn, zodat ze jou uit je gewone bewustzijnsstaat tillen.

De decreten kun je kopen en downloaden in de online STORE. Voor de eerste en tweede straal is er een speciale toolkit die alle 9 opnames bevat van de decreten en een speciaal dictaat van de Chohan van de Eerste Straal. In de toolkit van de 36 opnames zit een kort dictaat van de meester aan het eind van de decreten.

 

Eerste Straal:
Gebruik deze decreten om spirituele bescherming op te roepen tegen lagere energie of duistere krachten. Gebruik ze om je sterkte, wilskracht, vastberadenheid en volharding te vergroten. Gebruik ze om de wil om creatief te zijn op te roepen. Zuivert je keelchakra (5e chakra)

1.01 Decreet aan Elohim Hercules en Amazonia

1.02 Decreet aan Aartsengel Michaël

1.03 Decreet aan Master More

 

Tweede Straal:
Gebruik deze decreten om wijsheid en je vaardigheid om onderscheid te maken op te roepen tussen wat echt en onecht is. Gebruik ze om de illusies te doorzien en de hoogste prioriteiten te stellen. Zuivert je kruinchakra (7e chakra).

2.01 Decreet aan Elohim Apollo en Lumina

2.02 Decreet aan Aartsengel Jophiël

2.03 Decreet aan Master Lanto

 

Derde Straal:
Gebruik deze decreten om liefde op te roepen en je vermogen om zowel liefde te geven als ontvangen te vergroten. Gebruik ze om jou te helpen de voorwaardelijke liefde waar wij allemaal zijn blootgesteld sinds onze jeugd te overwinnen. Dit zal jou helpen om oneindige en onvoorwaardelijke liefde van God en de geascendeerde meesters te ontvangen en niets zal je leven meer veranderen dan Gods onvoorwaardelijke liefde ervaren. Zuivert je hartchakra (4e chakra)

3.01 Decreet aan Elohim Heros en Amora

3.02 Decreet aan Aartsengel Chamuël

3.03 Decreet aan Paul de Venetiaan

 

Vierde Straal:
Gebruik deze decreten om je van lagere energie en duistere krachten los te snijden. Gebruik ze om te breken met verslavingen of oude gewoonten. Gebruik ze ook om zowel jouw gevoel van wat zuiver en onzuiver is, als jouw wil om het verleden en alle lagere manifestaties te transcenderen, te vergroten. Zuivert je stuitchakra (1e chakra).

4.01 Decreet aan Elohim Astrea en Purity

4.02 Decreet aan Aartsengel Gabriël

4.03 Decreet aan Serapis Bey

 

Vijfde Straal:
Gebruik deze decreten om genezing voor zowel fysieke als psychische kwalen op te roepen. Gebruik ze om jouw gevoel van wat waar en onwaar is, jouw vaardigheid om onderscheid te maken, te verbeteren. Gebruik ze ook om je gevoel van overvloed te vergroten. Zuivert je derde oogchakra (6e chakra).

5.01 Decreet aan Elohim Cyclopea en Virginia

5.02 Decreet aan Aartsengel Raphaël

5.03 Decreet aan  Meester Hilarion

 

Zesde Straal:
Gebruik dit decreet om jezelf te beschermen en je van alle onvrede en antivrede los te snijden. Gebruik haar om jouw gevoel van innerlijke vrede te vergroten en op situaties in de buitenwereld kalmer te reageren. Gebruik haar ook om jouw wens om dienstbaar aan al het leven te zijn op te roepen. Zuivert je solar plexuschakra (3e chakra).

6.01 Decreet aan Elohim Peace en Aloha

6.02 Decreet aan Aartsengel Uriël en Aurora

6.03 Decreet aan Lady Master Nada

 

Zevende Straal:
Gebruik dit decreet om de violette vlam op te roepen om alles te transmuteren, van karma tot verkeerd gekwalificeerde energie. Gebruik haar om je vaardigheid te openen om op de creatieve stroom mee te gaan en naar creatievere oplossingen voor oude problemen op zoek te gaan. Gebruik haar om jouw gevoel van vrijheid te vergroten en vooral om elke gehechtheid aan het verleden te boven te komen. Zuivert je zielchakra (2e chakra).

7.01 Decreet aan Elohim Arcturus en Victoria

7.02 Decreet aan Aartsengel Zadkiël en Heilige Amethist

7.03 Decreet aan Saint Germain

 

Er zijn veel manieren om deze decreten te gebruiken:

  • Als jij je aangetrokken voelt tot een bepaalde straal, zeg je het decreet iedere dag 36 keer op.
  • Als jij de behoefte voelt om de eigenschappen van een bepaalde straal te ontwikkelen, zeg je het decreet voor die straal iedere dag 36 keer op.
  • Zeg elk van de 7 decreten iedere dag 9 keer op.
  • Zeg het decreet voor een bepaalde dag op de dag van de week die ermee overeenkomt, 36 keer op (zie de lijst hieronder).
  • Zeg een decreet op om bemiddeling op te roepen bij specifieke problemen of om bepaalde eigenschappen te versterken. Zie de beschrijving voor elk decreet.
    Gebruik een decreet om de corresponderende chakra te zuiveren. (Zie de beschrijving voor elk decreet.)

 

Spirituele Straal – Dag van de week

Eerste Straal – dinsdag
Tweede Straal – zondag
Derde Straal – maandag
Vierde Straal – vrijdag
Vijfde Straal – woensdag
Zesde Straal – donderdag
Zevende Straal – zaterdag