Over de invocaties voor de Goddelijke Moeder

Vraag: Kun je zeggen hoe ik de invocaties moet toepassen in mijn dagelijkse leven tijdens de conferentie en waar kan ik ze voor gebruiken?

Antwoord van Kim Michaels, 2020 – Webinar De Goddelijke Moeder zijn

Ik denk dat deze invocaties voor de Goddelijke Moeder in 2012, of misschien zelfs wel 2011 zijn gegeven. Wanneer ik ze tegenwoordig opzeg, ben ik in feite verbaasd dat er al leringen in staan over de gescheiden zelven. Ik zou dus willen zeggen dat zij heel goed kunnen helpen om je bewustzijn te wijzigen. Ik zeg niet dat jullie ze allemaal nodig hebben, als je al gebruik maakt van de laatste leringen over het helen van je spirituele trauma’s en daarna. Je hebt ze niet beslist nodig, maar het kan wel helpen om je gedachten te veranderen als je deze invocaties opzegt, of zelfs alleen maar zorgvuldig leest, omdat een paar uitspraken op koans, enigma’s, lijken die de lineaire geest voor de gek houden.

Ik zou dus zeggen dat ze heel goed zijn om je lineaire geest te neutraliseren, zodat je verder kijkt dan je lineaire geest. Ze helpen ook om je te leren omgaan met de haat voor de moeder, onze gevoel van wrok omdat we geïncarneerd zijn. Je kunt dus een wake houden, waarin je deze vier invocaties gebruikt; je zou de eerste dag één kunnen opzeggen, de volgende dag de tweede, de derde op de derde dag en de vierde op de vierde dag en daarna weer opnieuw beginnen. En zo zou je bijvoorbeeld elke invocatie negen keer kunnen opzeggen en ik denk dat dit dan een positieve invloed uitoefent op het leven van veel mensen wat betreft hun vereenzelviging met de lineaire geest.