Oproepen doen gedurende de dag

Vraag: Ik heb niet genoeg tijd om iedere dag invocaties op te zeggen en ik wil gedurende de dag korte oproepen doen over persoonlijke en wereldzaken, hoe doe ik dat? Welke woorden kan ik gebruiken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2018 – Estland

We geven de invocaties en decreten als richtlijn, als hulpje, en die gaan over een bepaald aantal onderwerpen. Je kunt op elk moment, als je een paar seconden of een paar minuten hebt, je eigen oproepen doen. Je roept gewoon een meester op, zoals wij vaak zeggen: “In naam van IK BEN DIE IK BEN Jezus Christus”. Dit is een manier om te zeggen dat je bereid bent om je oproepen op één lijn te brengen met de visie van Christus. Of je kunt ook zeggen: “In naam van Christus” of “Volgens de visie van Christus roep ik op dat …” en dan kies je zelf je woorden afhankelijk van de onderwerpen die je wilt behandelen. Als er een specifieke situatie op het nieuws is, kun je oproepen doen voor het oordeel van Christus voor die situatie, de visie van Christus, een hogere visie, om de gevallen wezens, demonen, mensen die niet meer geïncarneerd zijn, te binden die de situatie beïnvloeden. Je kunt oproepen dat er licht naar die situatie toegaat om de blokkades te transmuteren die mensen ervan weerhouden om een hogere oplossing te zien of de energie te transmuteren die de mensen in de situatie belasten.

De mogelijkheden om dit te doen, zijn bijna oneindig. Je moet je er natuurlijk wel van bewust zijn dat jij, wanneer je begint iets te doen hier bijna obsessief-compulsief in kan worden en het steeds uitgebreider en ingewikkelder maakt, omdat je het zo graag goed wilt doen. Kijk naar de tijd die je hebt en doe dan een paar korte, beknopte oproepen en die zullen effect hebben.