De officiële website van Kim Michaels

 

Op deze pagina kun je informatie over Kim Michaels vinden en het ongewone werk dat hij doet. Een foto van hem staat hier.

Kim Michaels is een auteur die meer dan zestig boeken heeft gepubliceerd en een aantal heel uitgebreide websites heeft gemaakt over spiritualiteit en onderwerpen die daarmee te maken hebben.

Het ingewikkelde van zijn werk is dat hij de boeken en de duizenden pagina’s op zijn websites niet zelf heeft geschreven, niet vanuit zijn eigen gedachten. Hij is getraind om leringen te ontvangen van een groep spirituele wezens, de geascendeerde meesters geheten, die de universele leraren van alle mensen zijn.

Dit is natuurlijk een nieuw en vreemd idee voor veel mensen. Hij heeft echter niet de bedoeling om de mensen dit te laten geloven door met argumenten aan te komen of je over te halen. De geascendeerde meesters zeggen:

Wanneer de student eraan toe is, verschijnt de leraar.

Dit houdt in dat niet alle mensen eraan toe zijn om het bestaan van geascendeerde meesters  te begrijpen. De meesters onderrichten dat planeet aarde ontworpen is om daar iets te kunnen leren;  het is een soort realiteitssimulator waar je twee soorten ervaringen kunt krijgen:

  • De onderdompelingservaring, waarin we de wereld als reëel beschouwen en onze Ervaring van het Leven is een product van de omstandigheden op de wereld.
  • De ervaring dat we ontwaken, waarin we ons realiteitsgevoel beginnen te onderzoeken en beginnen te snappen dat onze Ervaring van het Leven voornamelijk een product is van onze eigen gedachten.

De meeste mensen op aarde zitten nog in die onderdompelingservaring en zijn er nog niet aan toe om het bestaan van geascendeerde meesters te accepteren, en dat hoeft ook niet. Het werk van Kim is niet gericht op die mensen en volgens hem kunnen die hem en alles wat hij doet wel negeren.

Steeds meer mensen zijn nu aan het ontwaken en op dat moment kun je profijt hebben van de leringen en hulpmiddelen die de geascendeerde meesters geven. Door een intuïtief proces ga je accepteren dat ze bestaan, waardoor je contact maakt met de realiteit van geascendeerde meesters, en dat is een ervaring die argumenten of redeneren ontstijgt. Het werk dat hij doet, richt zich exclusief op mensen die in deze fase zitten.

De geascendeerde meesters bieden een geleidelijk, systematisch pad aan en als je dat volgt, kun jij je bewustzijn verhogen totdat je het volgende begint te begrijpen:

  • Hoe je het ontwerp van de realiteitssimulator kunt gebruiken om de Levenservaring op te doen die je wilde hebben, zolang je hier bent.
  • Hoe je het proces kunt volgen dat er uiteindelijk toe leidt dat je de simulator uitgaat, waardoor je ascendeert en zelf een geascendeerde meester wordt.

Alle leringen die zijn uitgebracht, hebben tot doel om jou te helpen dit pad te volgen naar steeds hogere bewustzijnsniveaus, een pad dat leidt naar spirituele vrijheid en beheersing van je eigen gedachten. Als dit bij jou weerklank vindt, kijk dan eens naar de enorme hoeveelheid leringen die de geascendeerde meesters door hem hebben uitgegeven.

Als je meer over Kim persoonlijk wilt weten, lees dan het boek, ‘Being Spiritual in an Anti-Spiritual Society’, dat gaat over zijn ervaringen om op te groeien als spiritueel mens in een samenleving die spiritualiteit ontkent.

 

Over het werk dat Kim Michaels doet

Artikelen door Kim Michaels

Boeken van de hand van Kim Michaels

Websites van Kim Michaels

Events met Kim Michaels: Gaat naar de Engelse site

Over Kim Michaels