De spirituele oorzaak van allergieën

ONDERWERPEN: Een allergie is persoonlijk – zorg voor evenwichtige voeding – allergieën die door een psychologische situatie worden veroorzaakt – een allergie die door een trauma wordt veroorzaakt – angst zorgt ervoor dat je iets wilt vermijden

Vraag: Ik denk, dat dit als een algemene vraag beschouwd kan worden, niet persoonlijk. Zijn sojamelk en -producten gezond voedsel, of zijn de fyto-estrogenen problematisch voor kinderen? (Mijn zoon en dochter drinken rijstmelk en eten een beetje soja vanwege voedselallergieën).

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Er zijn in principe geen vragen over de gezondheid, die algemene vragen zijn. Allergieën zijn inherent individuele situaties. Terwijl sommige kinderen allergisch zijn voor soja, kunnen anderen dit eten zonder negatieve gevolgen. Dit geldt ook voor koeienmelk en andere melkproducten, hoewel dat niet voldoende onderkend wordt door de medische professie.

In het algemeen kun je zeggen dat rijst een van het minst allergene voedselsoorten op de planeet is. Bij een dieet is het echter belangrijk om de balans te handhaven en te vermijden om te veel van één soort voedsel te eten. Ik raad je daarom aan advies in te winnen bij iemand die je kinderen kan testen om uit te vinden of ze allergisch zijn voor bepaald voedsel. Dit kan gebeuren door medische professionals, maar ook door ervaren beoefenaren van spiertesten.

Laat me ook zeggen dat allergieën, in tegenstelling tot de huidige medische theorieën, ontstaan door psychologische situaties. En als je niet erkent dat reïncarnatie bestaat, kun je gewoon geen goed inzicht in allergieën krijgen.

Het is mogelijk om een allergie te ontwikkelen voor ongeveer alles wat er in het materiële universum bestaat. Een allergie begint gewoonlijk met een traumatische ervaring, die ervoor zorgt dat de ziel angst ontwikkelt voor een bepaalde substantie of situatie. Als het trauma sterk genoeg is, of als het in verscheidene incarnaties versterkt wordt, zal het zich manifesteren als een fysieke allergie bij de volgende incarnatie van de levensstroom.

Angst is een afstotende emotie, dus zal de levensstroom proberen te ontkomen aan datgene waar hij bang voor is. Wanneer dit zich manifesteert als een allergie, zal het lichaam al het voedsel of situaties afwijzen die geassocieerd worden met de angst voor het oorspronkelijke trauma. Daarom zal het lichaam fysieke symptomen manifesteren. De symptomen zijn enkel de manier van het lichaam om de boodschap te sturen dat het niet blootgesteld wil worden aan een bepaalde substantie of situatie.

Hoewel je met fysieke middelen de invloed van de allergie kunt verminderen, is de enige manier om de situatie op te lossen, de juiste psychologische technieken te gebruiken om diep in de psyche te duiken en het oorspronkelijke trauma op te lossen. Er zijn veel voorbeelden van mensen die door deze innerlijke genezing ogenblikkelijk levenslange allergieën hebben overwonnen.