Is George Bush het kwaad?

ONDERWERPEN: George Bush is niet het kwaad – sommige beslissingen uit onwetendheid genomen – elke leider vertegenwoordigt het bewustzijn van het volk – de Amerikanen moeten hun bewustzijn verhogen

Vraag: Is George Bush hier om het proces van de veranderingen op aarde te versnellen?

Aangezien hij zeer kwaadaardig is, hoe veel langer zal het nog duren voor de balans weer wordt hersteld?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Wat betreft jouw mening over de Amerikaanse president, ik zie hem niet als een kwaadaardig persoon. Hij heeft bepaalde beslissingen genomen waar ik het niet mee eens ben, maar zulke beslissingen zijn altijd het resultaat van onwetendheid. In zijn geval heeft zijn onwetendheid deels te maken met de adviezen van de mensen om hem heen.

Je moet je ook realiseren dat elke leider van een natie een exponent wordt van het bewustzijn van de bevolking van die natie. Daarom zal de leider pas verdwijnen als een kritieke massa volgelingen hun bewustzijn verandert. Dus gaat het eigenlijk niet zozeer over wat de president doet, maar wat alle Amerikanen doen. En ja, het bewustzijn van de Amerikaanse bevolking, en dat van alle mensen overal ter wereld, heeft wel een fundamentele invloed op veranderingen op aarde.