Halloween is de toegang voor duistere krachten

ONDERWERPEN: Halloween is een voorbeeld van hoe duistere krachten de mensen beïnvloeden op manieren die onschuldig lijken – jij schept mede door beelden te projecteren in jouw bewust en onbewuste geest – in die tijd van toenemende depressies en zelfmoorden – Halloween opent de geest van sommige mensen voor duistere krachten – hoe jezelf te beschermen

Vraag: Wat vind je van het vieren van Halloween? Ik bedoel maar, het kan niet gezond zijn om jonge kinderen te verkleden in die afschuwelijke kleren en er dan op uitsturen om elkaar bang te maken. Het was grotendeels een Amerikaans fenomeen, maar nu lijkt het wel of het zich ook naar andere landen verspreidt.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Halloween is geen vrije dag die ooit geïnspireerd werd of goedgekeurd door de geascendeerde meesters. Degenen die in de Verenigde Staten zijn opgegroeid, en andere landen die deze of een soortgelijke vrije dag vieren, zijn opgevoed om het als een onschuldige traditie te zien. Daarom wil ik mensen ervan bewust maken dat naar schatting van de geascendeerde meesters, deze vrije dag, en de traditie die het omgeeft, allesbehalve onschuldig is.

Integendeel, de dag van Halloween is een volmaakt voorbeeld van hoe de duistere krachten erin geslaagd zijn om een ingang tot het bewustzijn van de mensen te creëren onder het mom van een schijnbaar onschuldige traditie. Het is vooral sinister hoe de dag van Halloween zich op kinderen richt om mee te doen aan activiteiten en beelden op te nemen die zowel schadelijk voor hun spirituele groei zijn als hun mentale en emotionele groei. En dit wordt gedaan onder het mom van een onschuldige viering en de onlogische overtuiging dat het grappig is om te worden bang gemaakt en dat alles wat grappig is, niet slecht kan zijn.

Zoals ik op deze hele website uitleg, werden de huidige omstandigheden die je op planeet aarde ziet, gecreëerd door de geest van menselijke wezens. Ik heb de menselijke geest vaak vergeleken met een filmscherm. De ideeën, overtuigingen en beelden in je bewuste en onderbewuste geest zijn net een filmstrook. Zoals in een filmprojector, bepalen de beelden op de filmstrook wat er op het filmscherm geprojecteerd wordt. Dus als een voldoende aantal mensen onvolmaakte beelden in gedachten heeft, zal de maatschappij en zelfs de materie die beelden beginnen te uitvergroten. Dit wordt geïllustreerd door het populaire gezegde: “Vuilnis erin, vuilnis eruit.” En dit gezegde is hoogst toepasselijk op de viering van Halloween.

Deze vrije dag werd speciaal door de duistere krachten in elkaar gezet om het mogelijk te maken dat ze duistere en niet harmonieuze beelden in het bewustzijn van kinderen en volwassenen konden invoeren. Je moet erop letten dat de timing van de Halloween dag niet toevallig gekozen is. Ze ligt aan het begin van de donkerste tijd van het jaar en zoals de professionele handhavers van de wet en zorgverleners kunnen getuigen, is dit de tijd dat er gewoonlijk een grote toename is aan depressies en zelfmoorden.

Velen van jullie zullen zich ervan bewust zijn dat ik niet op 24 of 25 december geboren ben. De huidige kerstvakantie was eigenlijk een aanpassing aan een oudere heidense vrije dag die veranderd werd in de viering van de geboorte van Christus. Dit werd gedaan om de viering van het leven en licht in de donkerste tijd van het jaar te scheppen. Toch zijn veel mensen zich bewust van het feit dat een groot aantal mensen zich buitengesloten voelt tijdens de kerstdagen. Ze kunnen gewoon de het kerstgevoel niet krijgen en voelen zich op den duur depressief en misschien zelfs wel suïcidaal.

Hoewel dit gedeeltelijk het gevolg is van de korte dagen in die tijd van het jaar, zou ik je graag willen dat jij weet dat voor veel mensen de Kerstdepressie al in de tijd van Halloween begint. Door de beelden en vibraties op te nemen die door de duistere krachten worden uitgezonden tijdens de viering van Halloween, openen veel mensen zonder het te weten hun energieveld voor duistere krachten. Als deze duistere krachten eenmaal binnen zijn, zullen ze hun werk doen en het gevolg is dat mensen zich depressief voelen. Deze depressie komt vaak tot een hoogtepunt wanneer deze mensen weten dat de rest van de maatschappij bezig is Kerst te vieren. De mensen die beïnvloed worden door de duistere krachten kunnen zich niet aan die viering meedoen en daarom voelen ze zich onvermijdelijk buitengesloten. Dit is juist de bedoeling van de duistere geesten die vervolgens de depressie van de mensen kunnen verdiepen of het hen zelfs gemakkelijk maken om de gladde helling van zelfmoord af te glijden.

Ik zou het heel erg helder willen maken dat ik, zoals met al het andere op deze website, jullie deze informatie niet geef om angst te kweken. Ik heb absoluut niet de bedoeling om je angst aan te jagen met betrekking tot de vrije dag van Halloween. Ik geef je deze informatie omdat jij, als je gewaarschuwd bent, voor twee kunt tellen. Je kunt daarom heel eenvoudige maatregelen nemen om te vermijden dat je de neerwaartse spiraal ingetrokken wordt op de vrije dag van Halloween. Hier zijn een paar praktische maatregelen die je kunt nemen:

  • Als je in een gemeenschap leeft die Halloween viert, is het onvermijdelijk dat je wordt blootgesteld aan bepaalde onvolmaakte vibraties door de vele mensen die deze vrije dag vieren. Daarom is het heel belangrijk dat jij je spirituele bescherming handhaaft in deze tijd. Ik beveel je de decreten van Aartsengel Michaël en Aartsengel Michaëls Rozenkrans zeer aan. Zelfs al kun je de rozenkrans niet helemaal opzeggen, zeg dan in ieder geval gedeelten eruit op in de dagen rond Halloween.
  • Besluit dat je geen beelden en vibraties opneemt die uitgezonden worden tijdens Halloween.
  • Als je kinderen hebt, moedig ik je aan er alles aan te doen om hen te beschermen tegen de beelden of vibraties die met Halloween geassocieerd worden. Ik adviseer je niet je huis met de gebruikelijke Halloween versieringen te versieren. Ik adviseer je jouw kinderen weg te houden van de ‘trick or treat’ en van de Halloween verkleedpartijtjes. Ik weet dat dit moeilijk kan zijn in een maatschappij die zo doordrenkt is van tradities. Dus als je het gevoel krijgt dat je jouw kinderen hiervan niet kunt weghouden, gebruik dan de spirituele middelen om bescherming voor je kinderen op te roepen.
  • Vermijd de vele duistere films die gewoonlijk op televisie of in bioscopen in deze tijd van het jaar vertoond worden. Vermijd het onnodig aandacht richten op duistere beelden. Wees je er alsjeblieft van gewaar dat ik je niet vraag dit fanatiek te doen. Ik ben me ervan bewust dat je in het dagelijkse leven die beelden ook niet altijd kunt vermijden. Ik zeg dit gewoon om te vermijden dat je er onnodig aandacht aan besteedt. Laat het aan je voorbijgaan zonder die in je op te nemen.
  • Als volwassen spirituele zoeker, adviseer ik je zeer Halloween feestjes te vermijden. De combinatie van donkere kleding en alcohol – misschien zelfs drugs – is heel sterk om je energieveld te openen om beelden, vibraties of geesten op te nemen die je spirituele groei gewoon niet kunnen versterken. Als je een oprechte spirituele zoeker bent, blijf je gewoon weg van deze viering. Je zou kunnen zeggen: “Kan ik niet alleen mijn bescherming opzeggen?” Het probleem is dat spirituele rituelen niet tegen jouw vrije wil in kunnen gaan. Als je bescherming oproept en toch kiest om naar een feest te gaan, zul je in ieder geval een beetje van die bescherming geneutraliseerd hebben. Het is nog steeds beter dan geen bescherming. Wees je er echter van bewust dat je keuzes die bescherming enigszins kunnen neutraliseren. Vanzelfsprekend geldt dit ook in andere situaties.

Opnieuw, ik vraag jullie om elk gevoel van angst te vermijden betreffende de dag van Halloween. Juist angst kan je onderbewuste geest openen voor de duistere krachten. Daarom bedachten ze de dag van Halloween om mensen bang te maken om hen binnen te laten. Hoewel bang zijn een grote lachbui teweeg kan brengen, kan en zal het je onderbewuste geest openen voor duistere krachten.

Dus doe een poging om boven de angst te blijven staan en de donkere beelden die dagen of zelfs weken als een donkere wolk boven een gemeenschap kunnen blijven hangen. Roep gewoon spirituele bescherming op, vermijd duistere beelden wanneer je maar kunt en doe een poging om je op je Christuszelf af te stemmen en het licht van God in jou. Dit zal je in staat stellen om de dagen van Halloween en de donkerste tijd van het jaar te omzeilen zonder opgezogen te worden in een neerwaartse spiraal van depressie.